Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno joj zlo iz ociju viri. Elena Causesku.
Pljuc, i na tebe i na tvoju kriminalnu organizaciju zvana SDA, koja ti je sendvic udijelila da danas na 35 stepeni sjedis pored kompjutera i citav dan copy paste hvalospjeve o istima pises. Uz Allahovu pomoc, ima da ti se finansijeri uruse ko kula od karata na slijedecim izborima.
DA su Bosnjaci imalo pametni, obrazovani i ponosni digli bi se trazili smjene i vandredne izbore !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa dobro ljudi koga vi vise sa Univerzitea u sarajevu pravite budalama .. Prvo krijete taj dokument iz Zagreba 12 dana ...Stigao je 02/07/2021 ,,,,, Na osnovu cega ste joj dali da nastavi skolovanje u sarajevu ? ...Na osnovu cega ste joj priznali ispite iz Zaghreba ? Na osnovu cega ste joj dali da bude asistent na fakultetu sa ocjenom 7.3 i 7 iz Ginekologije ... Odgovorite na ova pitanje , manite se suplje price i ponavljanja sta je napisao Univerzitet u Zagrebu
I ona opet profesorica ,doktorica i direktorica, e jebi ga !
Što ste se zakačili za ovu porodicu? Nemaju li pravo na život kao i svi ostali?istražujete im svaki detalj ko da su delikventi. Ja mislim da ih blatite samo zato jer ste nemoćni, zato što su oni uvijek ispred vas.
Imaju pravo,al prvo da sjašu sa grbače.
Tako je Seko.
Najlakse je manipulisat glupim ljudima.A u SDA ih je bruka jedna.Pametnom kadru,nema mjesta tu.
Balkanski Al Kapone
pa što u Zagrebu , što ne završi u Istambulu .
Pa ludi bođji dokle više da trpimo sve ove idiotarije iz SDA?Kako niko da ne poteže pitanje smjene dotične i kako je se ne hapsi zbog ovih stvari!Pa na zapadu političari podnose ostavke zbog sitnica a ovdje kod nas im još daju privilegije veće nego što su imali prije ptkrivanja svih ovih afera i narod šuti!A onda se čudimo što nas neće u EU!!!!!Bolesno je nešto u našim glavama!
I onda se uvrijede kad se kaže Bošnjaci glupi... Pa da niste ne bi ova ostala na vlasti ni mjesec dana
PAMETNOM DOSTA !!!
Tekst sve nešto spalamićeno odavde odande, podsjećamo tamte vamte.... Ima li validnu diplomu ili nema, vrlo jednostavno pitanje i odgovor, šta više ušuškavate u celofane.....
U zatvor, ne ostavka, zatvor!
Zelim vam sudbinu obitelji Causesku 7 minuta sudenja i da vam presude djeca Srebrenice Akobogda☝☝☝
Koji nezavršeni fakultet ima trezoraš? Znal se šta?
Direktno izabranim političarima ne treba ni osnovna skola.
Čim vidiš ovu stuhu jasno ti je da zagrebačkog fakulteta nije niti vidjela. Da je samo jednu godinu provela na njemu ne bi bila tako primitivna i pokvarena.
TOBEJARABI ZMIJSKE OCI KO KOD DZAVOLA..UZAS
evil