Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od savremene ruske tehnologije, jedino su im mobilni krematoriji opravdali ocekivanja.
2 klina su zabijena i šire se. Slava Ukrajini!
Svijet će om davati oružje dok odluči šta će biti njihovo, šta rusko. Već videno kod nas, kad su nam dali da se branio, skoro smo ušli u Banjaluku, a onda su rekli, čekajte nismo mislili da ćete uspjeti. Sve je ovo farsa dobivanja jeftine radne snage i stvaranja modernog ropstva
Kakvo ce to biti ponizenje za ruse ako uspije ova kontra ofanziva i bude vracena cijela teritorija i Krim. To bi znacilo da je rusija uzalud napala i samo sve izgubila, bez ikakvih benefita.
Samo da im ne dopuste zajednicu ruskih općina u Ukrajini.
Dobili 130 Leoparda i isto toliko Bradleya, za liniju od 900km to je nista. Da ne spominjem da je obuka nije trajala ni mjesec dana. Problem je taj sto je Rusiji dato previse vremena da pripreme odbranu.
Pa neće napadati na 900 KM. Traže da udare tamo gdje su Rusu najslabiji. Širina i oblik fronta radi za Ukrajince jer relativno brzo mogu prebacivati snage. Najveća opasnost je ta što nemaju vazdušnu podršku.
Pojeftinjuje Žito i Brašno u svijetu zbog pada ruskih linija. Gnojivo spalo sa 300 KM na 80 KM. Objavite malo to
Kljucna rijec je- u svijetu....nasi trgovacki pohlepnici to ne sljive☝️
najjace kad kazu mobilni krematoriji hahaha Britanska laz koja se pokazala da je laz pa je vise nikad od prosle godine nisu spomenuli
tri sela koja su napustena davnih godina ahhaha
Haha pa zar nije odbijena i propala protuofanziva jucer bila...danas je "samo tri sela"...za tri dana ce biti "samo 10 sela"...sjecam se da su rusi zauzimali ono selo od 1km povrsine 10 mjeseci.
hahaha jel vrijedilo osvojit prazna sela iz sive zone i izgubit toliko opreme tehnike i ljudstva
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Boli me q za njih
Obožavam čitati komentare...Jedan dan Rusi kod Kijeva drugi dan Ukrajinci kod Moskve...Znam samo da Rusi sigurno nisu ušli u rat sa maksimalnim naoružanjem i ljudstvom..Rusiji sankcije ne znače ništa , nije to Bosna, Srbija ili Hrvatska...Pitanje je samo do kad će Ukrajina moći da se bori. Daj Bože da se to što prije okonča ma da ratovi nikad nisu prestajali, pitanje je koja je država sledeća.
I ti se probudi sav znojav sa prstom duboko u pakašu
Kakvo ljudstvo, narod im bježi iz države, a ono malo vojske u rezervi je da brane putina od rusa
Čitav nato, pa jedva tri sela uzeo. Mora se priznati da su rusi ipak tu sila, a još se bore jednom rukom.
Zar ruZija nije jača od NATO? 🤣🤣🤣
Rusima treba 10 mjeseci da jedno selo zauzmu
Kako su podle ove ruje u svojoj nemoći potapaju ljude masovno nesto sto normalnom čovjeku staje um, cuj normalnom pa davno je konstatovano da su genetski poremecen narod popovi im pamet okrenuli.
Treba brašna nabaviti.
Rusi u panici pokusavaju zaustaviti ukrajinsku vojsku. A sto je najbolje - Ukrajina jos nije ubacila u boj vecinu brigada iz rezerve ;D