Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prijedor87>>> I nemaju. Ali Mile lopuža ima problem što njega nema u prodaji. U prodaji naoružanja provizije su i do pet puta veće nego u prodaji cigareta i države!
Pa, sada već bivšem ministru složiti krivičnu prijavu za sve što je učinio ili nije učinio da BiH zaradi. Naravni, ispitati mogućnost i prijave njegovom šefu Miletu. Miletu objasniti da šverc Ronhila i legalni poslovi oko municije nisu iste stvari. Za ometanje države u njenim funkcijama se ide u zatvor - isto kao i za šverc cigareta!
Dok postoji, genocidna tvorevina će sabotirati državu BiH, a to može samo kao oponent NATO-u, a da bi to bila, mora biti ruski igrač na ovim prostorima.
dodik je glup ko qurac jer sada će neko drugi da zaradi lovu a ne mi....kao da je BiH jedina zamlja na planeti koja prodaje oružje.... apsolutno glup potez i podmetnuta kuka samom sebi jer si budžet oštetio za ozbiljnu lovu a iz tog budžeta pare trošiš
Ma Dodik nije u talu,boli njega đon za rusima,ukrajincima i ostalim.Tog zaboli đon i za Srbe,ako može zaradit.