Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da ima, u Prijedoru platis 50 KM i dobijes negativan PCR-Test.
Dobijes li fiskalni
Ne bi me čudilo da odlazak u prodavnicu idućih godina ne postane afera obzirom kako je sve započelo
Nisu oni krivi oni su ih samo donijeli. Haha
jok eto ustat ce udarit se sakom u prsa i rec da jesmo
Svaki tender ili donacija UNDP-a je namjestena 100%!!!
Ti znaš! Pa prosvijetli nas malo sa imenima , tenderima i ostalo. Nemoj biti pizda.
Koje mjere??
UNDP je grupa ljudi, kao i sa druge strane. Lako korumpirani, samo sto mi sve te skracenice iz engleskog gledamo kao samog boga. Jednom sam bio na nekom sastanku gdje se davala neka lova UNDPa, frajer dossao sa novim Cayennom i kao nesto spika sirotinja, nezaposlenost tra la la
Ne moze biti da je bas sve radjeno mimo zakona.
Bice tu svega
Dok se mi bavimo nabavkama i aferama oko lažnih testova tj pcr-testova, prolaze "karavani"! Naime, bivši predsjednik Vatikanske Banke Ettore Gotti Tedeschi u jednom intervjuu objavljenom prije šest dana pojašnjava kako je C-19 samo trojanski konj za "veći plan" i pojašnjava koji je to plan (https://rairfoundation.com/former-president-of-vatican-bank-covid-is-device-for-great-reset-video/)