Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka su. Tako i treba. Pisaj po sirotinji kad se ne buni. Ko nas j...
koliko samo narod daje...da bi uhljebi imali za sexualna pomagala...
Tako to bude kad se skinu kokarde, obuku odijela i kravate i uđe se u parlament BIH. Zamislite da je Njemacka omugucila nakon zavrsetka rata nacistima obnasanje vlasti, kao sto je DEJTON omogućio presuđenima za Genocid i UZP po 33% vlasti!?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hajde da budemo realni, niko u tekstu nije došao ni blizu limita koji je imao, a niko nije imao neke šestocifrene limite pa da kažemo da je puno čak i kada se ne dostigne. Ni ja ne volim ublehaše koji nas vode ali ovakav tekst je čisti spin i spuštanje opozicije na nivo zelenih lažova.
Za godinu dana potrosili po 3-4 hiljade smijesno. Respiratori su trosak koji znamo a sta sve ne znamo???
E radi takvog razmisljanja, da je jedino bitno ko je uradio, a ne zasto i kako je uradio nikada necemo naprijed.
Mamu im njihovu a i onima ko im je to dozvolio !
Sad ce izbori...polako, i ja cu glasati koji nikad nisam!
naše pare sunce vam žareno
Srbi i Hrvati, osnujte svoje institucije u Zapadnom Mostaru i Banja Luci te prestanite plaćati poreze Sarajevu. To je njihovo tamo. Koga se bojite?
haj sto kradu al i lažu majke im ga
3000-4000 godisnje...ovo je sitno normalno da ce se trositi nesto para za posjete i td...glup text pisi gdje su milioni nestali a ne 3000
san svake osobe u BH.....UPAST NA DRZAVNU SISU !!!!
Ljudi koriste to sto mogu i jebu nas, likovi ne vadi.. ali neka i zasluzili smo, niko se i ne buni..
Krvopije pijavice paraziti smradovi
Sve je to narod pozlatio
sVi Su IsTi - kaže Bošnjo i zaokruži SDA ili uopće ne glasa
Ima li grubese
To drzavni sluzbenici samo ser**e po narodu.Koja god drzava bude pripojila BiH narodu ne moze biti gore nego pod vama.
Sad ce neki pametnjakovic napisati kraj vam je na izborima 2022., velika cistka bla bla..Ovaj sistem je toliko pokvaren i korumpiran, da izlaznost bude 99% i da glasas kontra vladajucih, opet bi sve zavrsilo na nekim koalicijama, podjelama, prelascima iz jedne stranke u drugu, i na kraju bi opet iste face dizale ruku kao sto dizu eo 30 godina. Izbori su samo privid da se glupa sirotinja nesto pita.
Zasto trpimo vise?!?! De ba..ajmo im zapalit imanja a i njih, nikakvi mirni protesti, nema fajde vise od toga