Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vodite ih vi kucama, ..... vam materina filozofska
@Kattana ti bi ljude u minska polja pa nisi ništa bolji od četnika
@topkomentar Ko ih je zvao? Što su dolazili? Bježe od posla iz Maroka, Alžira, Pakistana, hoće prema njemačkoj na socijalu, da ne rade nikako, a uzimaju keš. Ovdje je samo trebao jedan Viktor Orban i tačka.
Neka fino taj isti UN preuzme odgovornost i neka ih oni smjeste o svom trosku i neka ih hrane o svom trosku.
Pa de vi uz UN-a..kad ste tako mehametli...otvorite granice i.pustite ljude gore u EU...pa Merkel ih zvala🤗pa ih ugostite fino..meza..pice..hotel..a od nas i ove nase drzave gdje se i.mi patimo za opstanak...MA MRSSS STO DALJE I STO PRIJE..!!!
UN pa uradi nesta otkako postojis nista ne radis za hair
Pa USK vlast je pokupila bas one migrante koji imaju pare da plate privatan smjestaj i hotele, i odvela ih na lokaciju na sred njive gdje nema nista. A ostavila one migrante sto nemaju para i spavaju po satorima u gradu. Nisu dzabe toliko vicevi nastali o bosancima. :)
Holandjanin vodi IOM u Krajini - sjetite se sta su Holandjani uradili Bosnjacima 1995
Oni kao zabrinuti,pa Merkel je zvala te idiote i neka ih Njemacka primi,nemaju sta kod nas traziti,ili ih njihovoj braci u svrbiju vratiti.
Uslovno je u Bosanskom Novom i Prijedoru premjestite ih tamo..
Najbolje bi bilo u Bijeljini.
Molim administratora Klixa da uz konsultacije sa glavnim urednikom i upravom smire sve ove silne ''bulevarđije'' jer ćete kad tad pasti po ovom pitanju, biće te uskoro bez korice hljeba/kruha/panje..
ZABORAVIH REĆI POGOTOVO ONI ŠTO ČAS PRIZNAJU GENOCID ČAS OSPORAVAJU,ONI ŠTO OTIMAJU OD SVOG NARODA DA BI DALI SINU IGORU 4 MILIONA JER NIJE NARKOMAN,ONI ŠTO NE ZNAJU KAD SU DIGLI KREDIT I KUPILI VILE NE DEDINJU,,ONI ŠTO NE ZNAJU DA SU IM PENZIĆI NAJSIROMAŠNIJI U REGIJI,
Stvarno ne kontam kada će te doći pameti. Pa zar ne vidite da oni svaki dan nekog napadnu, opljačkaju, zbodu nožem i slično. A vi slijepci pravite im neke prihvatne centre još ih mamite s tim ovamo. Onda kad se nešto desi kuku pomagaj. I treba da vas napadaju onda kad ste pametni.
Pa nadite im smjestaj u eu i usa,ako van ta lokacija ne odgovara.
Hoce da se rijese mina uz pomoc migranata, da pare ustanu u budzetu kako bi se dalje mogoi uhljebljavati ( ukruhisati 😮 ).
Oni Uzimaju Bjelce,a nama daju crnce
Večina je migranata došla preko Srbije, jednostavno ih tamo treba isporučiti.Ima ih i dio iz Pakistana koj su došli avionom u Sarajevo,ne treba im viza,to im je omogućio Bakir Izetbegović. Te teba poslati na Poljine.
ZA GLUPANA BULEVARA BOSNA I HERCEGOVINA JE PRIZNATA DRŽAVA OD 1992 GODINE KAD SE JE NA IST RIVERU ZAVIORILA ZASTAVA ŠTO JE POTVRĐENO SA DEJTONSKIM USTAVOM.AKO SMO MOGLI 92 GODINE IZBORITI SE ZA NEZAVISNOST NEĆE NAM PRIMITIVCI NITI ONI ŠTO MRZE BIH DRŽATI LEKCIJU POGOTOVO ŠTO JE ARMIJA BIH DOŠLA DO PRIJEDORA A HV DO BANJALUKE .A TI SAMO PROVOCIRAJ A BIH NAM JE SVIM U SRCU I DUŠI.
Morel se pojest iz Minkena ljudino?? 🤣🤣