Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam zašto ovi srenjovjekovni ljudi pjene pjenom od pašćeg bijesnula na ovaj moj komentar,šta sam ja ovde slagao,a ko vam je kriv kad ste većinom kilavi(pa ste do zla postali isfrustirana stoka)kad nikad ništa niste značajno uradil(što bi bilo vredno spomena) ................................................................................................................................................................................... Koliko su Srbi moćan i veliki narod govore i činjenice da su u najtežim momentima po Srbiju juniorski košarkaši CRVENE ZVEZDE postali su PRVACI EVROPE a VELIKI NOLE je osvojio večiti grad RIM .VELIKI USPEH MLADIH DANA CRVENO-BELIH SLAVNI REAL NA KOLENIMA: Juniori Zvezde prvaci Evrope! KOŠARKA13:47, 18.05.2014.Autor: Kurir sport 5 Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Zvezda je u finalu završnog turnira u Milanu nadigrala Real s 55:42 Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Twitter Juniori Zvezde osvojili su evropsku titulu, Foto: Twitter MILANO - Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Evroligin Najk međunarodni juniorski turnir, pošto su u Milanu pobedili madridski Real 55:42 (13:11, 15:13, 16:11, 11:7). Najefikasniji u ekipi trenera Slobodana Klipe bio je Aleksandar Aranitović sa 15 poena, po devet su postigli Vojislav Stojanović i Nikola Rakićević, dok se madridskog timu istakao Vali Nijang sa 19 poena. Crvenoj zvezdi je to prvi trofej u istoriji kluba. Juniori Crvene zvezde su do trijumfa stigli bez poraza. Zvezda je u grupi nadigrala Huventud, Kahasol i selekciju Brazula, a onda u finalu i Real. Izabranici trenera Slobodana Klipe su do trijumfa došli ponajviše zahvaljujući sjajnoj igri u drugom poluvremenu. Crveno-beli su tada stigli do dvocifrene prednosti, koju do kraja nisu ispuštali. Meč između Crvene zvezde i Reala počeo je minutom ćutanja, u znak odavanja počasti preminulima u poplavama u Srbiji.
Fino je to, samo je pitanje koliko ce od tih novaca otici narodu a koliko ce pokrast' oni koji vec godinama kradu Bosnu.
Lajk znaci vise od zivota, I poplava! Vas Internacionalac
Samo nemojte preko merhameta i sda.
He he he... Pa to nasi politicari potrose samo na kafi tokom godine...
http://zokstersomething.com/2014/05/19/poruka-citaoca-iz-bosne-dodik-svjesno-poplavio-bijeljinu/
dzaba ste davali kada ce se to popljackati u teneu
Koliko ce se bagra profiterska ponovo nakrasti, to nije humano !