Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je tesko isvetiti se ako znas ime i prezime? Zasto se svetiti nekom drugom kad imas ime i prezime? Da ne bi Tita i Draza i Pavelic bi umrli prirordnom smrcu a ne kao govna kako su i zavrsili.
@Undrulje ma mora da je tako dok u Beogradu mozes posjetiti Titin grob a za Drazin nikad saznat neces. Zna narod ko su bili i Draza i Ante. Amerika valja kad da orden a kad udari po Srbiji ne valja.. Cetnici spasavali americke pilote a klali susjede i svoje. Antifasisticki do jaja.
Izvinite,u kojim je sve mestima u bosni bio genocid?
nije umro nego krepo
ako nije osuden onda mu mrtvom suditi i osuditi ga da se zna u istoriji da je bio ratni zlocinac dabogda truho a nikad ne istruho g...no zlocinacko.
samo ispravka jedna mala, nije umro bice da je krepo