Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nisu mogli nekoga naci ko ima vise veze sa ovom temom od nabrojanih gostiju, osim eto Bejtovicke niko nije nista radio da ima jaku vezu sa tolerancijom i kakve Cudic ima veze sa umjetnoscu samo da mi je znati, ova ni uz umjetnost ni uz toleranciju ne ide :/
Kakvi su ovo poltronu u Sarajevu. Sve neki engleski nazivi, šatro ovo, Teafest, pa day za ovo za ono. Jel se to stidite svoga jezika? Ili mi miožda ne znamo da će reklama ići n aBBC-u? Sve ovakve \"manifestacije\" baš zbog ovoga bojkotujem. Nisam nacionalista, ali nisam ni poltron i ne volim više englesko/američko g... nego našu čokoladu.
sabina cudic izmedju ostalog i fotografkinja e pa sta sve covjek nece cuti....