Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A fakat otkud privatni restoran Una na zemljištu koje pripada kampusu?
ma bitno je da je tu restoran smjesten,moze dvorana bilo gdje...
Jao pameti u ovih naših... U Ilidzi sva moguća govna,od narkomana pa do čakijaša. Što se tiče Lukavice,možete zamislit kako će se jedan prosječan Srbin iz Istočnog Sarajeva ponašati prema osobi druge nacionalnosti...naročito ako se radi o jednom Muhameru ili jednoj Merimi.
@Tbra Pa o tome ti i pričam samo što kod sarajevskih muslimana ima manje takvih imbecila pošto je Sarajevo ipak Sarajevo. Više ćeš naći muslimana u Sarajevu koji su pro-europski nastrojeni već one neobrazovane i zatucane turkofile kojima je IQ na nivou sobne temperature.
@BorisJeljcin2 mijesas buraz pripadnosti, ne mozes muslimane sa srbima porediti... kontas? vjerska i nacionalna pripadnost...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nidje veze graditi ledenu dvoranu u Kampusu na onakvoj lokaciji u sred grada. I treba da se gradi malo izvan, tipa Ilidza.
Kampus UNSA je fina priča gledao sam projekat super izgleda ali mnogo košta i teško da će se u bliskoj budućnosti realizovati.
nazalost
mora kampus
Pa bliže raji iz studentskih domova ići u Olovo nego u Lukavicu
cuj u lukavici da nece opet biti zamjene teritorija pa da nece lukavica pripasti federaciji
Napravio u Lukavici ili na Ilidži ona svakako ode na selo.... Pravite na Poljinama kod Bakira, možda čovo i sport zavoli ?!?