Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da su ikako održali nešto. Obično se svađaju, a problemi ostaju neriješeni. Zatucani mozgovi, počnite rješavati probleme, pa ćemo se kasnije svađati ko je koje vjere, odakle je i ko mu je babo.
može im se...
Je li moguce da su se uspjeli oko necega dogovoriti, ljudi moji ovo je napredak.
mashala.....samo 6 sati da skontaju šta će i kakao će. I sad će ostati do neka doba i sve uredno naplatiti. najviše mi žao onog durakovića i njegovih švicaraca što se komuhe bez glave vrzmaju okjo zgrade pričajući kako će im parlament danas riješiti problem.... a ovi i ni počeli nisu :)