Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra zamisao, ali očigledno nema još nikakvog učinka s obzirom da traje koliko već a djeca sve nasilnija i brutalnija
Prvo pohapsiti stare i pokazati primjer mladima.
ČUJ REHABILITACIJA,OVO ĆE BITI SVE DOK MALOLJETNI KRIMOSI NE ZBODU JEDNOM DIJETE OD NEKOG MINISTRA,KAKO ĆE SE ONDA SVI DIĆI NA NOGE MAJKO MOJA.
kazna za zlocin, a reha poslije.. u pojedinim slucajevima, da se ne bacaju pare
Nisam maloljetnik i \"kafa\" boy....ali i kada sam bio nisam bio delikvent ! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Koliko je maloljetnika doživjelo stres i traumu kad bi nekoga ubili ili opljačkali,jer nisu znali šta ih čeka.Ovo je veliko rasterećenje za njih,a ko mari za njihove žrtve.
milicijski pendrek i društveno korisni rad je najbolja stvar koja pomaže u borbi sa maloljetničkom delikvencijom.