Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj tj plati porez kito zguzvana duzan si 11 miliona
gdje mu je prezimenjak VJEKSOALAV MANDIĆ MINISTAR ZDRAVSTVA FBIH, e pored ovih plaho ontelektualnih momaka, odigramo igru pogađanja.Znate li ko je Prredsjednik FBiH?Marinko Čavara(izgleda sa baketom obilazi tajne odjele trezora🦉)
Ministru sigurnosti aferim! Uz to hvala pa ste uspjeli donijeti prave mjere na vrijeme. A ne 5 do 12. Sretno nam u ovom svemu!
Velika podrška za ministra,Vi ste svoje već dokazali za razliku od ostalih političara kojih nema ni na mapi.
Podrska ministru Radoncicu i hvala za sve sto radite za BiH i njene gradane
Podrška Radončiću
Ministre svaka vama cast na svemu sto radite
Radončić je obezbijedio dovoljno sredstava, sad nek ih druge rasporede kako je najbolje. Da je on to radio sutra bi ga optuživali da je pola uzeo sebi.
Sve pohvale za ministra
Svaka čast ministru na svemu sto je uradio.
Pa sram vas bilo, povukao se da ne bi sutra ovi sto laju rekli kako je novac od donacija trosio za stranacke potrebe ili sta vec.. Odlican posao, Vi ste gospodine ispali veliki gospodin, obezbjedili ste i uradili sto je do vas bilo a ove lajavce boli sto nece moci nista prigovorit a nista drugo.. Najbolji ste ministar, najbolje se pokazali i najbolji posao uradili u ovoj situaciji to su vam rekli i priznali svi oni koji nemaju sujete ..
Fala na svemu, nadam se da ce nastaviti sada u smjeru koji si utabao. Da donacije nece zavrsavati kao u vrijeme poplava!
Bravo za sve dosad odradjeno 👏👏
Radončić je odradio lavovski posao za BiH. Dušmani mogu samo da ga mrze. Vidljiv rezultat je iza njega. Nadam se da će se Radončićev nasljednik bar upola angažovati kao on.
Radončić je zaista pokazao djelima kad je najteže da mu je stalo do naroda. Svaka mu čast što neće da učestvuje u raspodjeli donacija koje je ionako on inicirao.
Fahro je svoju političko spekulantsku egzibiciju obavio u punoj mjeri jer je neprincipijelno izigrao prve koalicione partnere i obezvrijedio većinsku volju gradzana KS a naplatio za isto neprincipijelnu drugu koaliciju mjestom MS i brojnim uhljebljavanjima SBB-a I trasverzalom i II tornjem