Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najruzniji lik na BiH politickoj sceni....valjda tom kvazi politikom lijeci kompklekse....
Šuti fašisto!!!
Mister Srpske za Mister Sveta 2011
Moje djete ne zna za babarogu, ali zna za Vlajkija
Gospodine Vlajki vidite da se sa ovim islamistima ne moze bas nista. Njih treba ignorirati kao i njihovu toboznju vlast u svim hrvatskim i srpskim podrucjima.
ljudi da mu je kisla gLOOva, haha,.. budjetska mafija, on kao svoju placu zaradjuje u rudniku, ne prima je iz sumskog budjeta. Djabe sto je Dodickovo dupe ko\' bure, ovaj opet nije mogao stati u njega, viri ga vise od pola. Kijametski dan je blizu kada i ovakvi imaju priliku nesto kazati i da se to jos i cuje.
Tužbe protiv genoc.idne tvorevine nisu nikakvo šikaniranje oni u rs su stavili u svoje zakone razne slave i slavice po pitanju vojske rs a oni kojima je ta vojska uništila živote samo ispostavljaju račune.
najveca sreca sarajeva je sto ovaj vampir vise ne zivi sa vama!
VLAJKI OPET MALO SERAJKI..
Vlajkija za predsjednika iz reda hrvatskog naroda!!! Komsic mu nije ni u malom prstu.
aaa javio se hrvat židovskog porjekla izraelske putovnice američkog bankovnog računa velikosrpske ideologije pigmejske pameti hebote ko bi reko da će neko nadmašit onog zgubidana šešelja.....
fala qrcu kada si konacno nadoso na pravu ideju jer nisu ugrozena samo nacionalni interesi nego gradjanska prava svih gradjana BiH pa bili to Hrvati, Srbi ili Bosnjaci i oni drugi i zato sam tako kriticki ocjenio tvoju prijasnju ideju tako kratkovidnom politickom potezu da se raspravlja samo o polozaju Hrvata u entitetu koji ih je tako sistematski protjerao... \"bojnik 23.12.2010. u 02:07 nema sta tako \"napredno\" a tako kratkovidno favoriziranje dodik-covicevog politiziranja svehrvatskih interesa i zasto bas samo o hrvatima, zasto ne raspravljati o gradjanskim pravima svih potlacenih i protjeranih naroda u i iz BiH , a posebno u genocidnoj sumskoj tvorevini...\"