Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ce se preseliti seljaci?!
a sta je s nama iz buća potokoa đećemo sad ???
sad cemo imati cesto priliku gledati umjesto t folk seljacica \"urbane gradjane koji su drugaciji od drugih \" to jest rokere koji smrde i izgledaju kao nakaze devastirane od alkohola i droge kako lijepo ispadaju iz lokala i valjaju se po plocniku...zivjeli !
Najbolji domaći koncert u mom životu na kojem sam bio je upravo koncert Azre u Sarajevu krajem 80-tih. Azrine pjesme treba uvrstiti u školsku lektiru. Velika podrška klubu i na ljeto kad budem u Sarajevu obavezno ću ga posjetiti. Klubu želim puno uspjeha. Johnny budi Lesi i vrati se.
FINO SARAJEVO ODAJE POCAST COVJEKU KOJI JE U JEKU AGRESIJE NA BIH IZJAVIO,,JA SAM POLITICKI SRBIN,, BOSNJACKA PAMET!!!!!
smrt genocidu nad muzikom, smrt turbo folku i elektronskoj muzici koja zvuci kao da robot prdi! zivjela prava muzika!
Hoce li se pustat\' ova : http://www.youtube.com/watch?v=XPbT-MPPYaw
Naprosto, volim ovu zemlju i ovaj narod.. nema boljih viceva od ovih komentara :)))
Žalim vas sve što sami sebe lazete, jer kad niko od vas ne sluša turbo, ko onda puni onoliko takvih rupa po Sarajevu. Nisu vama krivi došljaci, nego Sa ološ koji bi htio da danas bude gospoda.....a svjestan je da nikad neće moći i onda jedino što mu ostaje su ovakvi komentari i teme o papcima na ovom forumu....a ne shvatate da ste ustvari gori od onih koje kritikujete.
Mene lično je Branimir Štulić Johnny spasio rata zbog stihova iz pjesme:\" DVA PUT SE NE ŠALJU TENKOVI NA RADNIKE TENKOVI NA RADNIKE TENKOVI NA....NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S.Svaki Bosanski musliman-bošnjak koji sluša srpski turbo folk zaslužuje da nad njim srbi naprave još jedan GENOCID!!!!!!
goo johnny goooo!! zatvori prolaz za trule moraliste, zatvori prolaz za staljiniste, zatvori prolaz za svee! ONI DOLAZILI, bome danas ONI i KOIMENTARISU! ;)
Da, naravno, svi ste odrasli na Mozart-ovim skladbama, dan-danas slusate ozbiljnu glazbu, posjecujete pozorista redovno i izrazito ste kulturo osvjesceni... Pa ljudi dragi, PRESTANITE SRA*TI i sami sebe lagati... 90% ovih \"kulturno osvjescenih\" ce poslje koje sarajevske pive u Johnnyju zavsiti u obliznjem Barlotiju, Bazenima i sl. A sto se tice (ne)profesionalzima \"novinara\" ovog portala suvisno je komentirati.. Jeste li culi za 5 w?
Klub koji je bio prije je od istog vlasnika i nije propao nego je dao najam 5 godina vlasniku atile.Tako d abih molio raju da ne bacaju #bombe\" uokolo. Svi ostali turbo folkeri moraju znati da njihova muzika uopste nije zapisana u svijetu kao smjer tj. zvanicni pravac.
Koje njesra, bolja je Atila bila milion puta i prije Atile je bio rock pub ili tako nešto pa je propalo pa će i ovo, jer rock je izumrla muzika. Niko neće da prizna da sluša i voli turbofolk negdje u svojoj podsvjesti jer 95% derneka kod nas ima na repertoaru turbofolk muziku a rock je isfurana muzika koju su slušali naši starci i koja je dosegla svoj vrhunac i pad. Nema se u rock žanru više ništa dodati i napraviti što bi napravilo bum i povuklo široke mase da slušaju i žive u tom folu kao što je to bio slučaj u 70-im i 80-im.
Ma propasce ko zeton nije to mjesto za te vrste muzike prognoza za 2 mjeseca zatvoreno
hahahah,,, i ja vjerujem da bas moras imati razvijen IQ da bi shvatio da su kod nje ostale moje gacice, jer je imala insomniu kad joj se mantalo dok je isla kuci kuci,,,, ali sve je to roma le roma li.,.,.,.
\"...We learned more from a three minute record than we ever learned in school...\" u tome je razlika,. A Atila se nije zatvorila da bi se Johnny otvorio, to nema veze jedno s drugim,.