Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otjeratje ljekare sve van. Sad ce nam s privatnih fakulteta doci.To ce biti ljudine. Ha platili diplomu,te nista ne znaju. a pompezni snobovi
Kome štrajkate? Treba vas sve u ćorku. Sutra 7 zena idu na operaciju kod jednog hirurga, i svaka hirurgu mora izbrojati 150 EUR prije operacije! I vi štrajkujete. Paščad jedna!!!!! Imaš osiguranje i onda moraš 'ubosti' doktora za ono ono što zakonom pripada.
@pickolomac to se prijavi pojedinac koji to radi .. ne seri za sve kad nisi u pravu
Bihacka bolnica je obicna mesnica a mita nema jer ono se daje ovi uzimaju reket daj toliko.Licno bio kad je od moje sada rahmetli matere doktor za operaciju kuka trazio pare.Kaze moje ruke kostaju 700 KM.Jeftinije otici uraditi operaciju u Karlovac za kes nego u Bihacku bolnicu sa osiguranjem.Sramota treba njima svima dati otkaz to je koncetracijski logor.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)