Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad znamo sto su se svi upeli da Silajdzic izgubi izbore. Eto izgubio je, sve je bolje, bice vise Brisela, Bildta, Butmira, Prudova.
Neka nama Turske... Vi, komsije, ste se pokazali u 90.-tim...
O kakvim neprijateljima pišeš? Ne znaš da su Turska i Izrael još prije 55 godina sklopile bileteralni sporazum o nenapadanju.
preofirne ove nezavisne hahaah
Za 10 godina balkan bice vecina TURCI -- AKOBOGDA.
silajdzic turski pot(u)rcko. lol
http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/
Dali to Ameri zeljeli ili ne Turska ce biti do Zagreba tj. Velka Bosna.
Vrijeme ce pokazati, nazalost prekasno za nas, da su svi ovi poltroni (Izetbegovic, Silajdzic, Karadzic, ... svi iz te galanterije) odradivali drzavu za necije tude interese. Dotle cemo se mi svadati, idolizirati, mrziti, klati se a oni uzimati opasnu kintu. Bilo tako, tako je, bice tako.
turska je zlo uvijek i bila
Krupno se nesto valja iza brda. Ovi Wikileakovi su mozda pojedinacno sasvim uobicajne prepiske ambasadora tako da same po sebi ne predstavljaju prijetnju Americi. Ali sama cinjenica da ih je neko iznutra izdao, te da ih objavljuju natenane, znaci da je Amerika sila u opadanju... a la SSSR za vrijeme Breznjeva i svih onih disidenata... Turska i Rusija, te Rusija i Njemacka se zblizavaju i to je mozda najveca prijetnja americkim interesima na Balkanu. Albanci su Amerikancima jedini odani saveznici na Balkanu i zato ce Amerika se zalagati za Kosovo dok to bude mogla raditi. Turska pod AKP-om se zamjerila Izraelu te tako i Americi, i njihove ambicije ce biti pod americkom prismotrom. Sa time sto ce u Bosni vjerovatno podijeliti utjecaj primarno Rusija i EU (citaj Njemacka). Bosnjaci ce morati naci procijep za Tursku, a to ce znaciti neutralizaciju americke pozicije u BiH.
fuj ocam ovi futavi ameri su ovo sve i napravili.ETO KO JE GLAVNI KRIVAC
Pa i Josipović, Tadić i Vujević idu pod Tursku, šta si ti mislio. Turci kad dođu, neće doći samo radi Sarajeva, već radi i Zagreba i Beograda :)
znate i sami da je ovo istina, sto se bunite.znate vrlo dobro. i sigurno da zapad ne zanima nikakva neoosmanska turska, ni slucajno. Nego, nema vijesti kako su Turci, vasa bracha, poslali onaj kanader za gasenje pozara u Izrael, i to prvi!!! Sutra Hrvati salju, kazu. Doslo vrijeme da najveci neprijatelji salju pomoc, dal bivsi dal sadasnji, dal i bivsi i sadasnji, al gle cuda, kako se ta politika vrti, brale moj, usa moj, o moj usa usa usa
je.b.ali vas i ha.ris i tur.ska i bos.na svi zajedno vise,,,,,jeste napali na isl.am ,fuj du.sma.ni ja.dni...
Mis`ala, jel to misic, mali mis? U prevodu, to mu dodje, jao, eto, nasao se mali mis, i on nesto tu...