Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... elektrotehnički fakultet ... suzdržavati se od proučavanja elektromagnetskih talasa korištenih za navođenje istrage na pogrešan trag u vezi sa likvidacijom Milana Vukelića ...
Metodologija: humor i \"tajne\" likvidacije.
Fuka, bubica u uho i pravac ispit, uspjeh zagarantovan..!
Preporučujem onim pravim studentima u Banjoj Luci da budu maksimalno oprezni ako žele istinski kvalitetno obrazovanje sa praktičnim rezultatima, jer to bi moglo imati za posljedicu ne samo raspadanja \"Republike Srpske\", već i \"Republike Srbije\". Moji doušnici iz bezbjedonosno-informativne agencije Srbije su mi prije nekoliko dana dojavili da je \"Srpstvo\" važnije od praktične nauke.
sljedeca radionica ce biti: \"Uloga potrosaca u poboljsanju profitabilnosti prodavaca\"
eno dodik u zadnjoj klupi,ovo je vjerovatno negdje u laktašima
... i na tarabi piše P I Č K A ... ... ali nije p i č k a, već T A R AB A ...