Nebojša Radmanović
0
"Uloga OHR-a je kontraproduktivna"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Genocidna tvorevina\" je samo u vasim glavama, ako malo bolje razmotrite sta svijet misli o svemu tome...
jadan ti ako ti je genocidna tvorevina dika???
VOLIMO TE NASA DIKO SRPSKA NASA REPUBLIKO!!!!!!!!!!
@SRB IN Ima jedna izreka koja kaže, - \"bolje šutiti nek svi misle da si glup, nego progovoriti pa to potvrditi\"! Ko te je vukao za jezik?
za SRB-IN-a Vaše frustracije i proizilaze iz činjenice da ste raja koja je služila godinama, iz fukare se gospoda ne rađa! Za to i jeste takvi kakvi jeste. Hrabri u čoporu s puškom u ruci i za okidačem haubice na pristojnoj udaljenosti. Bacite puške, uzmite knjige u ruke, prihvatite spoznaju da je bog stvorio ljude i da su svi isti, otarasite se mitova i vaše podaničke prošlosti. Pogledajte naprijed, ŽIVOT JE LIJEP i samo jedan.
Pa daj više matori kenjče uzmi pa čitaj te dokumente. OHR će otići kad odblokirate ovu državu i ona krene naprijed. Ispunite uslove za odlazak, nezajebavajte više ovaj napaćeni narod. Ponavljate ko papagaji odlazak, odlazak a ne činite ništa da se to desi. Stvarate situaciju da je i ovaj sadašnji malo, da treba da nam uspostave još dva ovakva ne bi li takve bilmeze makli iz vlasti. Samo vam treba da odu, da verifikujete oteti, etnički očišćeni, genocidom obilježeni prostor entiteta koji smatrate vašim. Pa taj san zaboravite, probudite se. Nikad neće biti vaše dok je jednog živog Bosanca, a ima nas više nego vas!
bosnjaci su 95% slucajeva neradnici, filozofi i kokuzi koji su si umislili kako su begovi. ye.b.i.g.a nema vise raje da radi za njih...
i da dodam, a vi (muslimani/Bosnjaci) cete posle pricati kao ste se borili za slobodu i otjerali OHR kao sto kenjate za fasiste i Turke ej zamisli nadje se nak budala i kaze Bosnjaci se borili protiv Osmanlija ahhahhahaahha siguran sam da nema vecih budala od vas Bosnjaka!!!
Sloboda za Srbe i Republiku Srpsku prosto nema alternativu!!! Gotovo od postanka se borimo sa raznoraznim tutorima, navikli smo. Nasa borba iz dana u dan ce biti sve snaznija i intenzivnija! Otjerali smo Turke, Austrougare, Naciste, otjerat cemo i ovu (OHR) mraku!!!
Oslobodimo Srpsku! Referendum pod hitno!
Zasto kukas genocidna mumijo pa Raffi i OHR vam stvise na najvaznija mjesta armije BiH-e genocidase srbe pa i dalje kokas bijedo licemjerna!Sutra ces imat sansu unistit Bih-u i opet KUKAS i to uz pomoc izdajice bosnjaka tihica?kukaj kukaj JAVNO al ti drzis konce s spiricam GLAVNO i TAJNO! BiH4EVER!
Dogovarati se o unutrasnjim pitanjima sa vama je prosto nemoguce.Prvo ,opstruirate povratak i imate jednonacionalnu RS.Ono cega se vi bojite da ce vam se desiti u zajednickim organima na nivou BiH provodite u RS.[jednoumlje]
zasto ovo ? http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srpska/174309/Grafit-mrznje-na-pravoslavnom-hramu-u-Tuzli a onda hocete da ste sa nama u istoj drzavi? FREE SRPSKA!
Sve dok genocid tvorevina ne bude ukinuta OHR ce ostat u nasu drzavu ko i PIK i Raffi i TACKA! vi nacisti krvolocni i ubice divljacke horde srbskih koljaca mislite da ne znamo da ce te opet klat civile Bosnjane i hrvate? Raffi i OHR stavlja vase pijune Anu i Bosnka na KLJUCNA mjesta sto se tice Armije BiH-e i OPET kukas genocidna mumijo?! Sjedne strane ratite za UNISTAVANJE BiH-e a s druge KUKATE kukavise bijedne,joj jednom kukavice krvave bijedne genocidne! BiH4EVER!
Ukoliko neko ima problem opstipacije, jedan pogled na izjave nasih inteligentnih politicara dovoljan je da taj problem rijesi.