Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i obicno potez koji negira postojanje drzave BiH od onih koji se najvise kunu u nju. Izdaja drzave.
Zasto,Bakir otisao kao predsjednik stranke koja ima vlast.Čović ti ne smeta sto je otišao?
Al drago mi je sto je otisao i zbog opozicije.Oni su sad na aparatima jer ne mogu da gledaju našeg lidera Bakira.Znaju oni da nikada oni nece moci predstavljati narod
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Dok dečki ćaskaju Bisera bi mogla oglođat pola teleta
Blok dole blok gore blok lijevo blok desno...... ostaje samo tihi jecaj......midzosa u cosku uz pokoje neujednaceno povremeno kmečanje 😂😂😂
@BacirCopperfield Medjutim problem sto se tice konstitutivnosti nije samo zbog toga sto je rasisticko-fasisticko smece dizajnirano da Rusi budu povlasteni u SSSR i Srbi, Hrvati i Slovenci u SFRJ, nego konstitutivnost kosta i iskreno ne vidim ko to moze izdrzati placati, ko to moze platiti danas pohrvacenoj manjini u Bosni 33,33% uhljeba, sto znaci 33,33% troskova BIH budzeta, a oni uplate 6% poreza i svakim danom ce manje, jer ih je sve manje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pravi lider . ono što je on odgovorio novinarki rtl sve na mjestu . on ne odstupa od politike koja je za pravnu Državu.
Baš mi je drago da Bakir nema sina naslijednika .Njegiv sin bi nas hebavao 30 godina.
Sastanku su prisustvovali i MINISTRI VANJSKIH poslova i BiH i Hrvatske !!! Znači da su Bakir I. i Dragan Č. stvarni članovi PREDSJEDNIŠTVA BiH !!! Zašto o tome ćute Željko K. i Šefik Dž. ??? Je su li PONIŽENI ovakvim POSTPCIMA neformalnih šefova BiH ??? Ili su svesni svojih MARIONETSKIH uloga !!!
Tacno tako, jednom i ja da se slozim sa tekstopiscem.Plenkovic Bakira shvata kao predstavnika Bosnjaka a ne kao predsjednika jedne od stranaka. U biti Bakir ide kao predstavnik krda, mene tamo niko ne predstavlja. Za SDA je glasalo svega cetvrtina glasaca , i to sa 50% izlaznoscu , znaci taj procenat je realno znacajno manji, tako da ga onaj ko ga zove moze tretirati samo kao predstavnika jedne od stranaka, ali on ocito ne posmatra stvari na taj nacin.
Mašala Bisere , dvije i po tone.
KOKOŠAR!
Kaze Bakir,nismo se uzoholili a zena mu auto od 200000 voza...Pa jarane jel on zna sta znaci uzoholit se ili ti pak bit ohol..Kakv jad i on i zena mu i ovi koji glasaju za njih.
Uh što su se SDAovi dupeljupci aktivirali na Klixu!!!
I jedno i drugo, a sa druge strane Komšić ni jedno ni drugo
Ovako je i njegov babo isao na konsultacije u Zagreb. I zabise nam ga SAZADI
Ma predstavnik sviju.Vidite kako im je zabiberio.King
imamo 3 predsjednika, jedan bio tamo ali ne kao predsjednik, nego kao zastupnik stranke, druga 2 nisu ni zvali...eh jada!!!
Gdje je Komšić, zar on nije predstavnik hrvata? Ne smije se nigdjevpojaviti, gdje su hrvati većina.
BAKIR je sramota bosnjackog naroda
Bosnjaci ce poceti napredovati kad nestane Izetbegovica i njihovih uvlakaca i Sda kad se raspadne ili kad se iz temelja promjeni unutrasnju politiku u stranci a i politiku van stranke i pocne voditi racuna o BiH a ne samo o pozicijama i gdje i kako ce sta ukrasti i prodati