Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti otvaranje fabrika, jacanje ekonomije i energetsku sigurnost. Bitno je da se komad asfalta zove drugacije
A Mustafa Busuladzic ostaje u Sarajevu.
ukinuti i imena sultana po bosni koji su bili koljači
jasta, sad kd ste na tom ustaššku mladez odgojili pustite ih ko kerove da ruše i šaraju groblja. A keroi i jeste, nema ih većih
Zestoki udarac za Komsica koji u uredu drzi sliku ustaše Blaža Kraljevića. Ni mukajet
Bravo ljudi
Ne možeš narodu ugoditi nikako
Forma je zadovoljena,a U suštini UZPovska mantra ostaje.
Bolje po turskim velikanima
Tako isto uraditi i u citavom entitetu gdje su srbi naselili tudje kuce.
Možeš misliti paradoksa opozicija bila suzdržana, jer ko biva nema ulica po istaknutim ženama. Pa ljudi moji jesu li ovi iz SDP, Naše stranke normalni. Isti sistem kao i borba za građansku BiH, a neće na pregovore u Neum i onda drvlje i kamenje na Bakira. Šta drugo nego licemjerstvo.
treba im sad dat da ganjaju ulicu Ane Frank pa da vidimo da li ce se truditi, da li je stvarno za prava zena ili...
Trebali ste ih ostaviti,neka se vidi ko zivi tu.
I ja sam kao bosnjak da se titina promjeni , niti je bosanac i hercegovac niti je mnogo dobra ucinio za BiH (vjera, jezik i ostalo)
@Nije27bitno.... Reci nam ko ti je napravio državu koja nije postojala od srednjeg vijeka, osim ako ne misliš da je Bosna ili BiH bila samostalna država a ne, manje-više geografski pojam, pod osmanlijama, austro-ugarima, kraljevninom SHS.
Nije nista ucinio za BiH? Kome bi BiH pripala nakon Drugog svjetskog rata? Republici Hrvatskoj ili Republici Srbiji, ili bi je podijelili kao sto su to htjeli Slobodan i Franjo? Tito je taj koji je udario temelje cjelovitoj i multietnickoj Bosni i Hercegovini. Slavis 25.11. jelde? Poslusaj jedan od brojnih Titovih govora o Bosni pa onda ponovo prosipaj pamet po portalima, jer uzivo ocito publike nemas.
Nasi politicari defektasi nista nisu sposobni uraditi za narod je opce poznato. Pljacke naroda kroz drzavno znanje i imanje to su oni ucili u skoli a to isto destabilira narod i unistava strukturu kulture i civilizovanosti u kojoj ce svak dobiti jednaku sansu za prosperitet umjesto STELE. Promjenite zakone tako da 'pozitivan kadar' dobije sansu. Jedan primjer ne dozvoliti mogucnost nasih 'vladara' prepucivaca i krvnika da sebi sami mogu 500km povisit plate.
https://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-2091670/Hitler-Stalin-The-murderous-regimes-world.html Ima jedan na ovoj listi pa nikako da promijene ulicu koja nosi njegovo ime.
Eto konacno i nesto da valja
Dokaz da su uje uvjek kocile napredak u BiH... Licemjerni su i to se pokazalo u ratu pa i dan danas. Sjede na dvije stolice a nisu svjesni da propadaju izmedu njih.