Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je to kada na izborima glasas za kriminalce, primitivce i krkane. U oktobru imate sansu da to barem malo popravite.
Je..m vas i vaše Sarajevo. Sve hoćete na silu. Pa taj cirkus od grada se sav raspada. To i vi znate. Užas od ljudi, kriminal, ubistva.Infrastruktura u qurtzu, kao i građani. Čuj građsni, ali hajde, da vas tako nazovem. Neka čudna prevozna sredstva, koje zovete trsmvaji. Pa bijedo, jeste li vidili, kako izgledaju ti tramvaji vani? Ne treba ići dalje od Zagreba. Sve je tu užas.
Čuj Vratnik. Zaista je to metropola.😂😂😂😂😂😂😂
Gore ulice nisam vidjela nego u Sarajevu, a tek onaj rijecni kamen 😏 isto kao i na mostu u Mostaru, trebaju skije u sred ljeta da se spusti a o stiklama necu ni pricati! Koji lik se sjetio tih oblutaka to je kreten nad kretenima
@Prangija2 😂 ja sam bila turistički, ali hvala na lijepim riječima. Takvo sam slicno iskustvo i dozivjela tu, to je valjda kod vas tako!
Ulica u pubertetu
Hadzibajric se pokazao na nula nacelnik. I njemu je sila davnih dana udarila u glavu
Glasajte za nas, glasajte za nas..
šta je rijet bošnjo,ode ko sezonac u Njemačku da nešta zaradi i sa željom da kupi golfa 2 dizela,sa 4-ra vrata,pošto toga tamo je rijetkost naleti na pasata dizela koji ima isti motor ko u golfa 2
kakve veze ima tvoj komentar sa uredjenjem Sarajeva ?
.eeee nemoj zajebavat.Jes to sam skonto ili ti je neko pomago!?
loše radjeno,postoje ulice koje se svake godine rade,jedan pljusak i gotova je,npravi se odvod i skoro nikako
normalno, kad se krade
moze dvojka ovdje sa pjesmom proci
stanje na padinskim dijelovima Dzalalabada redovno
kaye nije prohodna, a begi cojk sa pasatom pijacarom na njemackim tablama prolazi...
haj sta ima veze. navikle su kasablije i na gore.
Ulica uz Vraca u još gorem stanju. Put za aerodrom . Divna slika pred početak SFF-a . Hvala Vam .