Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino je to sve, ali ako se vec prica o nekoj urbanizaciji i metropolizaciji grada, onda u tom slucaju pored estetike treba poraditi i na funkcionalnosti grada. Jer kakva je to \'\'metropola\'\' gdje djeca koja idu autobusom u skolu moraju cekati po sat vremena autobus, koji po redu voznje vozi svakih 20 minuta???
Ne razumijem zašto bi dio jednog grada izgledao kao drugi grad??
Kanton se zaduzuje kod razvojne banke da plati neke osnovne stvari kao sto je sanacija gradskog saobracaja. Znaci para se nema nikako. U isto vrijeme opstina Centar, koja je na teritoriji tog kantona, trosi 1.5 milion maraka da napravi nekakav nepotrebni i ekstravagantni most. Ovo je drzava ludjaka, od predsjednika do prosjaka. Jednostavno se nesposobnjakovic i lopov uhvatio svega. Zato sve propada.
http://www.klixhair.com
Skinheadsi protiv prljavih crncuga Srba samo martinsicom u glavu
Zato postoji SENGEN. I drze ih u okruzenju na 12% (bez Babinih) da se ne sire previse. Nece nikada imati cijelu drzavu za sebe i to im ne da mira. Znaju i to da su okruzeni sa dva naroda koja ne podnose, a docekaju ih cim izadju iz tramvaja i ngom stupe na tlo na kojem ta dva naroda zive. Boje se jer su svjesni da se ZNA sta su oni radili u r a t u i to polako dolazi na red. Ne mogu sa Mevlidom ni do hale, a kamoli u EU i to znaju, ali ne mogu sada odustati. Vec su se razotrkrili i nema natrag... Eeee ne bi im bio u kozi.... Zalim ih.
semir A morel se zvat Kaplanovo!
sta nas brige za te parize... daj nam sto vise ulica da lice na Istambul da nas posjecaju na nase korjene
Sta grad koji nema zeljenicki putnicki saobracaj ima sa: izazovima modernog transporta u svjetskim metropolama i Koncept moderne metropole nakon Kyoto-a Mozda su mislili na RUE DU GRAND PAZAR
pa da ti kazem sarajevo je umrlo kada je caci napravilo dzenazu kakvu je napravilo, a umrlo je zbog toga sto treba otici u veliki park preko puta bbi i vidjeti onih par mezara u koje je caco smjestio svoje suborce, sugradjane
Sramota da jos nijedna ulica ne nosi ime nasih heroja Osame Bin Ladena i Mevlida Jasarevica
Вама смета било које име Србиново, па таман та ваша улица носила име Јована Дивљака, Богића Богићевића или Селим Лазовића. Ви не кријете да Србина мрзите, што и коментари ваши потврђују.
zato sto ce se ulica preimenovati samo na nekoliko dana dok traje ta manifestacija a zatim ce se vratiti staro ime ulice, sta je tu lose ako se malo ulica dekorise u stilu pariske ulice, svaki veliki grad ima neku cetvrt kao sto je kineska, talijanska itd... jeste svi selj.ac.i zadrti je.be.m vam ma.jku selja.c.ku
Nije mi jasno zasto ovoliki minusi na moj prethodni komentar o Simi Milutinovicu-Sarajliji kad je sve ISTINA sto sam napisao.U cemu je problem?
Sarajlije gore od mayyy.muna
Sarajevo je imalo vodu, kanalizaciju, tramvaj i struju prije Pariza.
Jeste li ikada čuli za Gazi Husrev bega koji je napravio najljepši dio Sarajeva gdje i dan danas hrle turisti a institucije koje je on osnovao funkcionišu i dan danas nakon 450 godina. Sistem upravljanja, gazdovanja, financiranja, održavanja, zgrada i ustanova je uređen tako genijalno da radi kako sat evo već pola milenijuma. Zanimljivo zar ne.