Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha...pa vama je izazov reci "dobar dan" kad neko prelazi granicu....kamoli sta drugo
OVAJ NOTORNI KRIMINALAC JOS UVJEK SE JAVNOSTI PREZENTIRA KAO NEVINO JAGNJE,CIM SE POCMU CISTIT BIH POLITICARI ON CE BIT MEDU PRVIMA.UZEO JE SVE STO SE MOGLO UZETI,PROVIZIJE,NA TENDERIMA SE OBOGATIO,NARUCIVAO JE UBJSTVA,LIKVIDACIJE,NAMJESTAO GRANICNIM SLUZBENICIMA RADNA MJESTA DA BIH POJEDINCI MOGLI TRGOVAT ILEGALNO.SVUGDJE GA IMA U KRIMINALU ALI JE TRENUTNO NEDODIRLJIV.RAZLOG JE STO JE SPREMAN SVAKOGA ODRADIT PREKO INSTITUCIJA ILI PREKO PODZEMLJA.TUZITELJSTVO FBIH MORA GA PROCESLJAT JER JE UMJESAN KAO NALOGODAVAC U TESKA KAZNENA DJELA.
za BiH je svaki novi dan izazov!!!!
pospreminte onaj granicni na bos brodu sramota za drzavu!
taman ove godine necu na more, trosak manje
Vinko kralju,..kako mislis da zaustavis šverc stoke preko Drine? Nemoguće da neznaš kako i na koji način ovce i krave prelaze Drinu preko noći, jer svi znaju samo granicna policija nezna