Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dajte ljudi što naglabate pa zna se da ovakve org.moraju imati vatrogasce,hitnu ,zaštitare to mora neko platiti.Da vas pitam koliko košta kutija cigareta?Ne morate vjerovati,ali pustite druge da vjeruju,niko tamo nije došao zabave radi,a ako neko zarađuje na tuđoj muci bog će mu suditi,a ne vi.
jakog mi centra savremenih inicijativa, pa sta je onda kod njih nesavremeno
I asad i torrabi i hilmo i voda. Sve fuj. A i ZOI. I svi koji su utalu. Sto ne objave koja je ovdje VIP lokacija? Tamo gdje nema guzve, gdje se placa od 1.000 eura pa navise kao u Zagrebu? FUJ!
Da li neko možda zna koliko će Selimović biti dobar od ove vode koju prodaje ovom izgubljenom nerodu što ćeka,pa ima li išta besplatno na ovom svijetu... Samo tako Hilmo D E R I nepismene.
Torabi Najpoželjniji Žirant
Sa tobom čovjek može samo obrisati stražnjicu, kao i sa ovim @koliko. Ako te nešto ne interesuje i ako u nešto ne vjeruješ to zadrži za sebe a nemoj oduzimati nadu drugima.
:)))))))) ZOI 84 zarađuje na šarlatanima Poslije\"pregleda\"kod ovog šamana potrebno je ostati u prostoriji i PITI VODU koja se PLAĆA aaaaaha ha ha ha haa šta čeka policija
bice bolje akobogda
e zaboravio si dodat-i pomoc Milana Tarota !
UDJITE U SDA I DOBIT CETE POSAO U DRZAVNOJ SLUZBI EVO KAKO RADE HARAMIJE Mikac 04.08.2010. u 22:59 Evo jedan dokaz korupcije u ovoj zemlji minderpuza, u Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i invalida raspisan je Javni konkurs koji je jos uvijek otvoren, pozicija 02. Stručni saradnik za internu kontrolu - 1(jedan) izvršilac vec je namjestena od strane \"mocnika\" iz Ministarstva i sluzbenika iz ADSFBiH, MIRZI TERZI, kojiI vec radi kao namjestenik u Ministarstvu a nedavno se doskolovao u Banja Luci i stekao VSS a kojem je samo izdata potvrda da je odradio pripravnicki staz za obavljanje VSS poslova ... Ostali koji predaju na ovu poziciju bez obzira na znanje i sposobnosti biti ce samo izmalipulisane marionete koje ce posluziti da se prividno prikaze zakonitost i regularnost konkursa ... 01.10.2010. 1. Terzo Mirza 100% 97% 98,50%0 i to je to decko je prvi .... tako se uhljebljava u drzavnu sluzbu pa vi i dalje glasajte za SDA..