Azra Hadžiahmetović
0
Ulaskom BiH u EU jača njena ekonomija
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze! Bar je EU ušla u BiH.
Ima li jos koji optimista da misli da ce ikad ova zemlja uci u EU? Mi smo i danas kolonija zapada. Samo da nam je normalan pasos!
\'\'\'Ona je poručila studentima Ekonomskog fakulteta u Palama, koji su učestvovali u sinoćnjoj tribini, da se \"naoružaju znanjem\", jer su oni ti koji će uvesti BiH u EU\'\'\' zavrsnom recenicom se izjasnila da ce ona i njena stranka cekati na danasnje studente da uvedu bih u evropu a to ce se po njenim i projekcijama zabihovaca desiti najranije za 20-30 godina a mozda ni tad
po cemu to crna azra? bih ekonomija ce ga popusiti ulaskom u eu, pogotovo kad sarkozy, brown i merkel budu odlucivali sta je interes bih ekonomije. nego sta ce pale na ovoj slici? zasto se citira genocidna ronhilova propagandna agencija?