Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U proslom ratu u BiH vojska RS-aje montirala raketne lansere Fagot sa aviona na traktore(imali su sav arsenal JNA na raspologanju i ratne zalihe)....pa im nisu puno pomogli.jer su bili totalno neprecizni.
Fagot i avion ne idu u istu rečenicu.
Pazi samo "Raketne Lansere" "Fagot" sa "Aviona" hahahah pa ljubi te brat
Ovo sve vise lici na gerilu nego na vojsku. Sto prije sporazum neki da se napravi. Previse ljudi izginu...dosta je vise!
Ma Ukrajina do godine u Moskvi. 😂
Njemacka donirala Golfa 2-ku ukrajincima!
https://www.youtube.com/watch?v=q5rt-fnYnNs Govor Putina na 25 Internacionalnom Ekonomskom Forumu koji objasnjava apsolutno sve sta se desava u svijet i od kuda ovolika poskupljenja!
Jedan rekao fagot,drugi se smiju,kao da znaju šta je fagot. Hvala ti google.
Srbija dala dve 29 ukraini al da niko ne zna...a ipak se sazna😂
Lako je ispaliti treba pogoditi. Pa ne može se postolje drmati na gumama od auta i sipaliti salvu da pogodi cilj. Ove njemačke moderne leopard haubice 2000 mogu da ispale 5 granata 155mm u razmaku nakoliko sekundi i da svih 5 padnu na isti cilj. A cilj se pogađa sa greškom širine jedne kuće. To je velika razlika
Ovo nasi momci u ratu (kad je prosvercovano iz Pakistana) sa ramena ispaljivali na agresore po brdima...da ih ne imenujemo,prepoznat ce se oni na portalu.
Juce pricam na odmoru sa ruskinjom bas da vidim njihove stavove i opravdanja. Boze sacuvaj kako sam se zgrozio kako ih mediji jednostrano pune informacijama koje njima odgovaraju. Naravno i amerika to radi vrlo vjesto, ali kod njih je samo za zaprepastiti se..
De nam ti svoj misljenje daj, da vidimo jesu li tebe napumpali informacijama?
aman zaman
Improvizacija??znaci vec ste pokrali one silne milijarde i prodali ono silno oruzje sto su vam krscanska braca sa zapada poslala???
(Video - 18+ ) Zastrašujući udar artiljerije Ruske vojske kod Lisičanska - https://redirektor.web.app/
Hebala ti Rusija majku. Ovako si piso prije maja: "9-13 maja Rusija će proglastiti ratno stanje i mobilizirati 5 do 6 miliona ljudi. Prprema se javno mnjijenje a moguće i da neki veliki incident posluži kao povod". - treba vas hapsiti i šamarati da pišate krv.
Slično je radio vojvoda Vaske sa svojom bratijom: na bombe zvane krmače bi zavario pogone od raketa sa VBRa i ispucavao po Sarajevu
Ja smijurije majko mila....
Hehehe, ispunili sve uslove za članstvo u uniji.
Dobro piči