Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi se zajebaju majke mi
@grrrrrr.2 prijatelju , oni ne da se zajebavaju oni nas zajebavaju !..
@grrrrrr.2 Ovu prekomandu je Halilovic namjerno uradio danas. Stavio Vahida za nacelnika uniformisane policije jer on po zakonu mijenja komesara kada se smijeni komesar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šuknu im ga Mevludin pošteno, sa ovim premještanjem Ćosića na mjesto načelnika uniformisane policije.
Zar nije Halilovic glumio u policijskoj akademiji nr 5, ili...?
odakle sad opet ovaj uhljeb, pa ima li iko skolovan u ovom mup-u, da ima vise od 10 svojih zuba u glavi, gdje nalazite ove klovnove?
Jaoooo, sad sam stvarno razočarana ovom vladom😡😡😡
Konakovic smijenio Cosica,a Halilovica sa mjesta nacelnika uniformisane policije,za komesara.E sad Halilovic,Cosica na mjesto nacelnika uniformisane policije,pa Konakovicu od dva zla biraj manje.....stiti svoju fotelju preko Vahida Cosica......Ovo je sramota stoljeca.
Vahid Cosic je institucija.
Novom komesaru prvi zadatak bi trebao biti hapšenje sudijske organizacije koja gura režimske male klubove, ove sezone FKS. Sudijski komentator na BHT pred milionskim auditorijem vidi nepostojeći penal na Hebiboviću a skoro metar ofsajda Ahmetovića izvali da je u liniji! Doći će đavo po svoje, samo polahko!
Dzafera za komesara!
konakovix ce sa svojom mrznjom sahraniti ovaj projekat sestorke
Halilović, koji je shvatio da bi mogao biti smjenjen odlučio je da izvrši novi raspored premještaj određenih policijskih službenika kako bi osigurao da ako njega smijene dođe na njegovo mjesto opet neko stranački podoban. Vlada KS tu ne može ništa osim da ne prihvati Čosića, tj. da odbije potvrditi Čosića za vd komesara Kantonalne uprave policije.
M.mu li vam kriminalnu opet se isti vraca koji zataskava ubistvo Dzenana Memica hebem li ti Bakire Alija Budnjo Fikrete Prevljak Campara i ostala kriminalna hobotnico da bogda isto docekali sta i Muriz Memic
Ovo je onaj sto misli da je najvazniji u drzavi jer je policajac...
ovaj covjek ima veliku podrsku gradjana
Dzafer Hrvat najskolovaniji i najsposobniji policajac u KS-u.Nije stranacki obojen niti boluje od toga.Pravi profesionalac,ne prepusta nista slucaju.Ćosic je i smjenjen sto su i ptice na grani znale zbog hronicnog nerada obicna figura.Halilovic je jednostavno popustio pritisku.Pustiti pravom profesionalcu posao
Sjaši Murta da uzjaše Kurta
Sjasi Kurta da uzjase Murta