Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAVIJAM ZA SMEĆE...GLASALI STE ZA HDZ I SDA...UŽIVAJ...
ma najbolje podijeliti grad pa nek svako svoju avliju uredjuje nema od ovoga ovako nista, ne mislim na ime grada neko podijeliti ma dvije upravne cjeline
@Ecolo Svaka ovca svome stadu, tako je i u genocidnom entitetu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvi volovi vode drzavu ....fuuuuuj
a svedjani uvoze smece jer na njemu zaradjuju
Dok se narod bori bukvalno za opstanak upravo zbog tih idiota koji su na vlasti , jer zafaljujuci njima posljedice su katastrofalne !! Eh sad isti ti prijete silom tom jadnim narodu . Sramota ! Užas To samo u Bosni ima.
podrska gradzanima
fuj za ovu vlast
Bešliću gdje si bio ranije ???
već odavno ste opominjati za smeće i mogli ste poraditi na tome.sad hoćete sa policijom na silu da trpate narodu otrov u grlo.koja ste vi govna .narode ne dajte se.nosite ga Čoviću ,ja vam kažem.
A što se to kanton preskače, šta oni rade po ovom pitanju? Ili kanton samo postoji kad treba blokirati prolaz migrantima?
Hmmm Izgleda da se ne može živjeti od šovinizma,... osim ako nisi u vlasti. Interesantno je da ona usta koja su puna borbe za narod nekako po pravilu imaju duge prstiće. Uporno i iznova birati one koji ništa ne riješavaju a stvaraju sve veće probleme mogu samo krajnje maloumni gradjani.
Neka traže od Švedske vlade da im da pare, hahahahahaaahhhahhahahaaa
OPROSTIT CE VAM MILICIJA STO VAS JE TUKLA jer niste htjeli da se trujete i rakove dobijate ...zivjeka SDA i HDZ pa opet glasajte "za svoje"
OCIT PRIMJER , jel sada vidite razliku izmedju nacionalistickih politika i normalnih zdravih politika , Mostar se svakim danom sve vise urusava dok Sarajevo hvala Bogu sve bolje i bolje ! Samo vi glasajte za SDA i HDZ !
Bukvalno sam znao da ce zavrsiti intervencijom policije i opet smo u istom kurcu,ne moze se narod oduprijeti
eto vam sikare i kamenjara prema Lištici,nenaseljeno, bezvodno, može se pola bosne zbrinuti sa deponijom
Benzinom rijesite .... Ono ko lakse malo ...😂😂😂🍻
Prodajte to nekom u EU kad ste nesposobni i nepismeni trujete narod bez veze.