Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek dobije posao na tenderu ova ahydron gradnja,ima li bilo koja građevinska firma u ovom gradu osim ahydron vlasništvo kriminalca zlatka petrovića i ostalih???
ne mogu vjerujem da vijest da uklanjaju ruševine može izazvati nacionalnu netrpeljivosti. Svima vama treba magnet mozga da se potvrdi da je to samo prazan prostor. SRAMITE SE
@bravo... kad spominješ druge i drugačije ne zaboravi činjenicu koju su potvrdili zadnji izbori: jedini koji su spremni za promjene su bošnjaci,oni su ti koji su glasali za sdp sa procentom od 90% njihovog glasačkog tijela... znamo za koga su glasali srbi i hrvati,da se ne ponavljamo...
@Bravo!... Jasno je da se namjerno zapustaju stari austro-ugarski objekti i pustaju da propadnu. Jasno je i zasto. sve te zgrade je Tito pootimo vlasnicima,iste otjerao ko zna gdje,sa svojim komunistima se isprđivao 45 godina u tim stanovima i zgradama... došlo novo vrijeme,vračanje imovine vlasnicima... vlasnici neće da ulažu u tu imovinu,obnavljaju je,već prodaju lokaciju za dobru lovu... onda novi vlasnik koji ima nekog u opštini čeka da objekat ukloni opština o svom(našem trošku:poreski obveznika)i onda na toj lokaciji nikne elitna stambena jedinica,banka ili tržni centar čiji vlasnik ni u kom slučaju nije bošnjak ili musliman... o protjerivanju pričaj sa srbima i hrvatima:oni su ti experti po tom pitanju-stanje na terenu to najbolje pokazuje!?
KAŽE NAGLUHI PENZIONER IZ PREOSTALOG ZELENOG BLOKA ZGRADE...CIJELI DAN NEŠTO ŠUŠKA
@Bravo!... de se ti malo \"presaberi\",ne lupaj k\'o Martin po diviziji...
@jap... da ti prevedem: \"Uklonjeni u ratu devastirani objekti kod Vilsonovog\" što znači da uklanjaju objekate sa lica zemlje koji su teško oštečeni u ratnim zbivanjima ili ti ratu!?
oni sa diskaverija to sravne za 5 sekundi !
U RATU UKLONJENI???? PA KAD SU IH VEC U RATU UKLONILI, STO IH SADA UKLANJAJU OPET :)
koji stanari? to je idiotizam pricati o ublehi vracanja stanova to je vec zauzeto od strane raznih kretena iz vlasti stanare baciti u kazane
Ovo je djevojka sa klupe na Vilsonovom, iz članka o postavljenim novim klupama:))) Ista jakna i torba, ona 100%. radi za sa-x, očigledno:))
Slika kad je uklonjen objekat, a ne samo dok ga uklanjaju???