Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavit ce gradonacelnik sebi na vikendicu, građani platili, ha ja
Stavis svaki metar visoki trotoar i eto rjesenja...nit mozes parkirat a pjesaci i kolica mogu prolazit...il nemoj nista dirat al uvedi kaznu za parking 500 km...ubij me ak bi iko vise pomislio da parkira...
Pare upalili na centrifugu i dobro uhljebima
Gledaj ti cunjeva buraz ko da ce se brodovi usidrit
Nek razvuku žicu i puste struju u nju.... Mozda upali.
Zakonom omoguciti i osigurati lice od bilo kakve odgovornosti za stetu nacinjenu na vozilu koje bude parkirano na nacin da onemogucuje nesmetano odvijanje saobracaja, parkiranja, kretanja osoba sa invaliditetom i sl... Odvali papku spiglu, izbusi gume, izgrebi vrata, uslikaj i objavi ... pa da vidimo hoce li opet.
Par milja oprano, idemo dalje.
Ovo samo mozes vidjet u bih sve nakaradno to nema nigdje na svjetu koji mozak moras da imas da ovo napravas
opet onaj ford ili opel na lijevoj strani parkiran,znači ovde policije i nema da to reguliše
Samo velike kazne mogu dovesti do reda u prometu. Kada jednom dobije veliku kaznu za nepropisno parkiranje, više mu nikada neće pasti na pamet da opet tu parkira.
A ko li ce to sve da plati??? i ko li ce da naplati???
Ma nije problem, napravite podzemne garaze i nek se parkiranje placa, i.i oznacite parking mjesta i postavite naplatne masine. Ne moze se kilometar pjesaciti do legalnog placenog parkinga.
Kakvo pranje i uzimanje para majko mila, strašno! Sjećam se kad su u Bugojnu kod nas stavljali metalne štitnike oko ulični rasvjeta 😒
I sad ce opet tu parkirat auta i nista se nije postiglo opet nece moc pjesaci proci
Postoje izdignuti ivicnjaci. Da je imalo inteligencije to bi odmah stavili. Ovako su bacili par hiljada.
Na ovom dijelu nikad i nisu bila parkirana vozila. Ali zato prekoputa jesu, i to na kolovozu.