{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uklonjene snježne lavine na putu Gacko - Tjentište

S
18.2.2012. u 15:56
0
0
Uklonjene snježne lavine na putu Gacko - Tjentište
0
Uklonjene snježne lavine na putu Gacko - Tjentište
Foto: Arhiv
Na magistralnom putu Gacko - Tjentište, u rejonu Suve, uklonjene su snježne lavine sa kolovoza i put je prohodan, ali još postoji opasnost od obrušavanja snijega, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.
Saobraćaj se i dalje odvija usporeno i otežano na putevima u Hercegovini i jugoistočnim krajevima RS-a. U nižim predjelima kolovozi su većim dijelom mokri, dok u višim predjelima ima mjestimično ugaženog snijega i poledice. Teretnim vozilima sa prikolicom dozvoljen je saobraćaj preko prevoja Han Pogled /Vlasenica - Han Pijesak/ i preko Romanija /Sokolac - Rogatica/, ali uz upotrebu lanaca.

Na magistralnom putu Nevesinje - Mostar u funkciji su obje trake, a na dionici Nevesinje - Gacko u funkciji je jedna traka i radi se na proširenju kolovoza. Na magistralnom putu Trnovo - Brod na Drini učestale su lavine, a na prevojima ima i smetova, pa se saobraćaj odvija otežano, jednom trakom.

Za saobraćaj je zatvoren granični prelaz Hum, sa crnogorske strane. Granični prelazi Klobuk i Deleuša, prohodni su iz Republike Srpske, ali je saobraćanje putničkih vozila na crnogorskoj strani otežano. Na ostalim graničnim prelazima saobraća se bez dužih zastoja.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: