Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je bio bilo ko, ne mora MC, gledaj ti sad izloga. I pola grada ovako. Otvori se nešto, propadne, ostavi se "smeće" na fasadi. I mi smo hebeni glavni grad. Meni se smuči kad idem sa djecom da prosetam po ferhadiji
a sta je bilo ovdje?
Dok je bila Vase Miskina nije bilo tako..
Ljudi, prestanite više ocjenjivati ko je pobjedio, da li ćevap ili McDonalds. Fakt je da je izgubila Bosna i Hercegovina! Kako? Jednostavno. Kada natjeraš jedan od najjačih svijetskih brendova da ti napuste državu, onda to nije baš dobra reklama ni za BiH, ni za BH društvo. A to dal je Mc ukusan ili nije, nek svako sam odluči.
Nema posla bosanci jedva imaju ta Kifle novaca i po koju Peticu ćelapa hahahaha
Tu treba Zmaj otvorit jos jednu cebabdzinicu.
Ma ja Bosanski ćelap zakon za bosance
Otvorite tu pekaru Ravenu
Neće se Mc vratit 10 ak godina Šteta
Ovdje treba napraviti muzej brze hrane
Samo iz Rusije i BiH je McDonalds povukao licence 2022. godine. Dovoljno receno
A nista se ne pise o seoskoj visockoj varalici..gdje je..sta je..vodili se istraga o neplacanju vode..o neplacanju dugova..pod cijom je zastitom varalica..
99% sam siguran da će sutra osvanuti Bingo znak
Jeeeeeeeeeeeeee
Hoce li Ihtijarevic odgovarati za kriminal?
nista nismo izgubili, samo dobili.
Ihtijarevic bacio ljagu na svoje prezime. Ihtijarevici u Visokom su poznata i cestita familija ali ovaj otpad je to sve ukaljao zarad para skupih vina bentlija i uz klasicni paihopata sa govornom manom. Nakrao se u Sloveniji Bosanskih nekretnina. Izgradio dvije kuce u Sloveniji da se ima gdje pobjeci. Mi smo stvarno dzubrad.
Gdje Mcdonald's ne posluje je znak da je nešto mnogo trulo
Klasicni bosnjo biznismen, bijesna kola, neki apartman na Bjelasnici, a duguje ljudima, bankama, dobavljacima...
Pusti Bjelasnicu na miru. Ovaj ima u Sloveniji Istri i kozna gdje jos
@dzekiveliki pa moze imat i na Havajima kad nista pod milim bogom ne placa
Ma ovdje treba atomsku roknut' na drzavu cijelu pa sve ispocetka...