Ahmetović Vijeću Evrope
0
"Uključite se u slučaj Divjak"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je sav isprepadan.....a ministar sigurnosti....qq lele :)
opet ti kretenu idi na proslavu srbijanske policije sve ti pobili kako te nije sram i stid izac u javnost sa srbijom treda O D M A H prekinut diplomatske odnose i sve međudržavne ugovore ponistit
Morali smo te kao djete naružit preko medija da bi ti nešto uradio , eeeeeee moj Ahmetoviću pa kako te nije stid nesposobnjakoviću
Ministar NE SIGURNOSTI ,idi sa svojim tihićem po Srbiji grli se cmači i sve neznam šta . Vidi ti nbaše ne pismene i uplašene diplomatije .
Znaci dr.ugim recima,prevod ministra ahmetovica iz diplomatskog na domaci: Evropo pomognite nam u nasim i vasim la.zima! Ub.ijanje Srba i krsenje međunarodnog prava ne sme da vazi za nas ja.dne muslimane to mora samo da vazi za Srbe jer oni su vam se suprostavili mi se nismo mi smo se odma nag.uzili! To sto smo mi prekrsili pisani međunarodni zakon koji moze svako da procita nema veze to nije zl.ocin. Samo Srbi prave zl.ocine niko dr.ugi i oni su gen.ocidasi to sto smo mi pob.ili preko 10.000 Srba samo u sarajevu od toga ih 3000 pobacali u jamu kazani sil.ovali preko 1000 i imali 126 lo.gora samo u sarajevu to je sve u evropskom duhu i demokratski zato sto smo se vam nag.uzili. A kaznite one gen.ocidase jer su imali mu.da da vam se suprostave! I molim vas nemojte vise dozvoliti da nas Srbi uznemiravaju sa ovakvim potezima. KRAJ PREVODA!
Promptno si reagovao, Ahmetovicu, svaka ti cast, evo nije prosla ni sedmica otkako su uhitili Divjaka. Nisi popio Sroksat, sta li? Ali sta tebe briga, sa ledine i sinije, stize ti do Brussela i svedskog stola. vjerujem da te \'nasi\' vodaju i da upoznas sve cari Ukrajinki, Beloruskinja i Bugarki u kapitalu. Ni u najboljim snovima sanj\'o nisi kakva cete sreca strefit.
Bravo Ahmentovicu!!! Pozdrav.
Vidi ti naseg ministra NEsigurnosti, cige Sinana Sakica, beograskog poltrona. Kad je prosli ministar sigurnosti Tarik Sadoviv htio nesto konkretno uradit protiv ovih smjesnih potjernica, bio je smjenjen od takodje beogradskog sluge Sulejmana Tihica.
@ Smrdija Ti si se toliko iznervirao zbog hapsenja naseg generala Srbijanca da pozivas na bojkot svega sto je srbijansko??? Imas li cesto glavobolje, vrtoglavice??? Jesu li te izbjegavali u skoli, maltretirali???
http://www.youtube.com/watch?v=khqHfkuS-f8
\"ministri treba da SJEDU i da se dogovore\"...\"nadam se da je krivo optuzen\"....biseri naseg dobrog ministra sigurnosti gospodina Sadika Ahmetovica
prvo ti uključi mozak
ovaj Ahmetović je najjnesposobni od svih ministara u ovoj banana državi
ja se ne sjecam kad sam cuo Sadika da je rekao i jednu recenicu a da nije barem 5 puta zamuckivao , i drzao nelogicno duge pauze izmedju rijeci. Ocito je da mu ona osnovna gramatika jako lose ide, a vidi se i nedostatak procitanih knjiga . Ministar po mjeri, ministar iz naroda , covjek kojeg cemo ocito jako dugo gledati na politickoj sceni.
I taman se navikli da nejedemo kad\' ono svi pocrkali... Brate ovo mnogo boli kada se uskur.cimo... Samo naprijed ubleho...u bojkot, jashta..xexexe.
smrdija...ja ti seki kupujem pozdrave iz srebrenice, farma pilica hahahaha