Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
govedo nepismeno primitivno-ne kaze se SRBSKO,nego srpsko-hrvatski ili ti hrvatsko-srpski jezik...ponovo u skolu,bilmezu...
TAKO JE DA SE UVEDE SRBSKO-HRVATSKI I UKINE IZMISLJENI JEZIK BOSANSKI JER BOSANSKI NIKAD NIJE NI POSTOJO SEM PISMA BOSANCICA KOJA SE PISALA CIRILICOM ZNACI DA BI BILO RAVNOPRAVNOSTI SRBSKO-HRVATSKI I TO POD USLOVIMA HRVATSKI DA SE UPOTREBLJAVA AKO IMA U SKOLI VISE OD 30 HRVATA AKO NEMA DA SE ISKLJUCIVO SLUZE SRBSKIM JEZIKOM. SRAMOTA JE DA TOLIKO DJECE SRBA ISLAMSKE VJEROISPOVIJESTI NE ZNAJU CIRILICU NITI BURNU ISTORIJU SVOJIH DJEDOVA.
Dvije škole trebaju biti pod dva krova, a ne pod jednim. Tako je svugdje u svijetu.
za sve je kriva dijaspora,oni nagovaraju ove da tako rade
mogu li se kako političarima djeca iz inostranstva vratiti da ih pošalju uodvojene škole da vide kako je nama.idioti vladaju bosnom.
@ Bosna srebrena Izvini,ali te ne razumijem bas najbolje.\"Bosanac\" je jedina nacionalna odrednica koja BiH moze donijeti bolju buducnost.Ti se mozda izjasnjavas kao Hrvat,ja imam prijatelje iz Bosne koji zive u Zagrebu i tako se izjasnjavaju,medjutim tamo ih svi zovu Bosancima,ne Bosanskim Hrvatima, BOSANCIMA!Nekom to smeta,nekom ne,ali sto duze zive u Hrvatskoj sve vise postaju svjesni da bosanstvo nije nikakvo natureno,nepostojece stanje,sve su svjesniji da su oni ti,Bosanci (i Hercegovci) iz BiH.Ovo tebi i tebi slicnim ne odgovara iz samo jednog razloga,a to je zato sto su Bosnjaci (muslimani) vec prihvatili BiH kao drzavu,sto je ta drzava priznata i sto si ti u njoj,jer znas da u Hrvatskoj nemas sanse.HDZ ti (vam) je dao domovnice da bi se odrzao na vlasti,ali i njihov uticaj polako nestaje,a snjim i \"interes\" matice za blagostanje \"brace\" u BiH.Tesko je priznati da su ljudi iz tvog naroda na kraju 20.vijeka bili fasisti i imali konc logore,ali i to je tvoja istorija.
a ko je kriv za tu segregaciju djece u bosni? upravo oni koji negiraju nasu istoriju/povijest i izmisljaju nacije. moje dijete nikad nebi ucilo iz tih udjbenika. vas nastavni program nema blage veze sa realnoscu i sa pravom istinom i sramota je do koje mjere idete u falsifikovanju cinjenica kad djecu naucite i vaspitate da ne mrze srbe i hrvate i da im ne namecete nekakvo bosanstvo kao nacionalnu odrednicu mozda i bude nesto od te vase akcije.
Skin\'te krov!!!
to bi bio veliki korak za BiH...