{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ukinuta zabrana posjeta u Općoj bolnici u Sarajevu i na UKC-u Tuzla

13.4.2018. u 13:32
2
3
Ukinuta zabrana posjeta u Općoj bolnici u Sarajevu i na UKC-u Tuzla
2
Ukinuta zabrana posjeta u Općoj bolnici u Sarajevu i na UKC-u Tuzla
Foto: E. H./Klix.ba
Prema podacima koje smo dobili iz zdravstvenih ustanova, ukinuta je zabrana posjeta u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" i na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla. Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu posjete su još uvijek moguće tri dana u sedmici.
"Prema preporuci Zavoda za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona, od 16. aprila 2018. godine u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla bit će dozvoljene posjete pacijentima prema ustaljenom rasporedu, od ponedjeljka do petka od 15 do 17 sati, vikendom i praznicima od 13 do 17 sati", saopćeno je iz UKC-a Tuzla.

Posjeta pacijentima u Općoj bolnici dozvoljena je već od danas.

"Shodno preporukama Komisije za nadzor nad hospitalnim infekcijama ove zdravstvene ustanove, posjeta se odobrava od petka, 13. aprila. Na Odjeljenju za anesteziju i intenzivnu terapiju posjete pacijentima su ograničene na jednog posjetioca ,jednom pacijentu dnevno. Vrijeme posjete je u terminu od 13 do 16 sati", saopćeno je iz Opće bolnice.

Posjete na KCUS-u su i dalje dozvoljene samo ponedjeljkom, srijedom i petkom od 15:30 do 16:30 sati, po jedan posjetilac za jednog bolesnika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: