Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vama Dzaferovic slobodno hoda, ajde sto slobodno hoda nego je na najvecoj funkciji u BiH. Jasno ti je kakva je nakarada ta kvazi drzava.
https://postimg.cc/f3BpGp0Y
Hvala Bogu !
Napokon jedna dobra vijest!
svaki Srbski Celnik koji je bio u ratu u BiH je Zlocinac, negira genocid plus bio je u Agresorskoj vojski ,neznam ni sto sudite Bosanskim Celnicima ne mozete to izjednacit ama bas nikako Srbska vojska je Agresorska vojska bila u proteklom ratu
Sta ces kad nisu krivi
Smesne su to kazne iz prvostepene presude, neka su je ukinuli, nadam se da ce novom presudom biti kaznjeni onako kako zasluzuju! Zlocini nad Srbima se moraju ostrije kaznjavati.
Zločina nad srbima skoro da nije ni bilo.
Pa i njihova ce djeca, kad budu trazila pravdu, zavrsavati pred istim sudovima. Nece za njih biti posebne instance. Bice jos gore. 😒
do januara 1996....aferim momci...
Ovo samo kod nas ima. Da se ponisti presuda od 60 godina.
ABIH je ponos ,nikad zlo uvijek dobro silni bosanski sinovi ❤❤❤❤
@Poluhigins1 Kad cuejm tu frazu "bosanski sinovi, odmah mi se prikenja.