Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kaže se sud BiH, nego sud SDA
Uvijek isti advokati brane SDA bagru
Hljeb vam hebem, dokazani pedofil je direktor doma za nezbrinutu djecu. Odakle se najvise djece, posebno djevojcica sexualno iskoriscava.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije ni čudo što nam se sve ovo dešava kad nam ovakvi vladaju i ostaju nekažnjeni
Evo prve posljedice smjene Gordane Tadic. Krece oslobadjanje svih SDA-ovaca. Jedino mi cudno, sto su prvo pedofila oslobodili.
Kad ovakav shupak izađe i pokaže diplomu dr. ? jbm mu pleme i porijeklo, i njemu i stranki koja ga je gurala i omogućila mu to i onom shupku Enveru Haliloviću Sandži kojie je svim malđahnim SADA junošama obezbijedio fakultetske diplome, te Mr. i Dr. diplome. Dabogda vas liječili oni sa takvim diplomama.
Pravosudje BiH - karcinom u metastazi
Nijedno govno političko nikada ne završi u zatvoru.
Lakrdija...
A jada i bijede... 10 godina vucaranja po sudskim institucijama. Nije kriv ni dodo ni čovke što nećemo u EU, već ovi i ovakvi... Uostalom vjerovatno i nije kriv kad je to praksa od nižih nivoa vlasti pa sve do samog vrha. Čak je jedan savjetnik ,anonimno, priznao da ga je sramota što dobiva plaćurinu za nerad
U bih je samo onaj jadnik uspio odlezat 3 metra drva
Treba ukinuti onoga ko je ukinuo presudu ovom kretenu.
Gle Romineee pedofilske. Neiživljene
Hahaha..cudi me!
I onda kažu zašto Srbi opstrujišu sud BiH
hahah sda govnari i njihovo postenje hebo vas alija mrrvi
Ovo zlo od covjeka je teski pedofil kojeg stiti sda stranka..Pokro je sto se moglo pokrasti..Smece od sistema i od drzave..
😂😂😂😂 BANANA DRŽAVA 👍
DRAGI SUGRADJANI, zbog ovih situacija je smijenjena GORDANA TADIC! Osmica, ovaj Ahmetovic pedof*l, slucaj Memic SVE ce se zataskati. U pravu je HDZ, SDA smjenom srusila VSTV. Hoce da zena hapsi Dodika zbog PRICE, ne moze Dodu nitko uhapsiti dok ne napravi SLUZBENI akt. SRAMOTA i jos jedan ekser u KOVCEG PRAVNE DRZAVE.
Naravno zašto bi odgovarao za pedofiliju i korupciju !ipak je on SDA igrač a njima se ne sudi u feudalno uređenoj drzavi!