Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP mafija
Ista matrica korupcije kao zeleni kartel, a svima puna usta Bosne
Zanima me šta će Nermin Nikšić odgovoriti, odakle mu 2 stana u Sarajevu, stan u Konjicu, vila na Boračkom jezeru, firma Alatnica u Konjicu, njih troje svi voze bjesna auta: dva tuarega i Mercedes?
Lopovska posla
i opet amaterski klix novinari..ni imena sudije ni nista..ubijte se pisam vam se na vase znanje
jel ovo neki portir donosi odluke u vrhovnom sudu tuzilastvu i sudu BiH? po ko zna koji put dzenaza za nasu prelijepu BiH
Malo je reći da su se ugradili.
Ustani maršale i veži bandu
Jeo realno da se ovome joś sudi za neśto iz 2006? U Americi drot ubio Džordža Flojda na ljeto prośle godine, eno ga osuđen već zimus. Kod nas joś ćitaju Fadilov telefon, fraer kupio reapiratore kad niko ni ćuo nije za Džorđa Flojda ocam.
ima li i jedan proces, a da se kod nas ne ponavlja sudjenje?
U ijek su mi bili draži ljudi koji na vlast dodju iz više srednje klase, od ostvarenih roditelja koji su naučeni kulturi, odgojeni i dokazani pošteniji i manje gramzivi od ove sirotinje koja je u djetinjstvunostala željna svega, nigdje makli nisu i onda kad se dočepaju pozicije isplivaju svi kompleksi, bahatost i gramzivost do gadjenja, svega im daj, sušija i rakova, jahti, jer kao djeca nisu imali ni za čupavce i ljetovanje ni na Boračkom. Samo grabe.
U ovoj našoj tkz državi koljite, ubijajte, pljaćkajte i radite bez brige šta god želite ne sekirajte se ali se samo čuvajte ako ukradete metar drva za grijanje , niko vas spasiti nemože
Bravo.Na vlastitoj kozi sam osjetio samovolju i nezakonito postupanje Jasnine Horo.Ali ni danas nije puno bolje,bar u mom slucaju.
JBG NIJE U SDA, NEMA SVOJE SUDIJE!!
Damir od naših para sastavio tri kućerine kod makarske i uživa gologuz na moru 360 dana u godini, a 5 dana je u Sarajevu sa kravatom po sudovima
Ja ja
Čim je ovako spustio nos kobajagi ljut znači da je mahno 1 milion, do 10 miliona ne pojavljuje se na sudu nikako nego pošalje zastupnika, a preko 10 miliona više ga niko ne traži
Samo porijeklo imovine je rješenje za ove lopove primjera je jako puno na žalost. od HDZ-A SDA SNSD-a SDP-ea pa i do ovih lokalnih nema politićara da vozi biciklo .