Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo za rs,vidite li naši ovo?hocemo i mi isto,hocemo da nam dođe naša rodbina za Bajram...
@Slavujtatice još svaki dan imaju 15-20 zaraženih, šta će tek sad bit ne smijem ni zamislit, kakvi praznici ljudi sta vam je, de nek ovo prođe pa ćemo slaviti ??!
pa nek dodju 14 dana prije😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ajde FBIH, šta se čeka ?
@hamzaspago Imaju oni drugog posla $$$
@hamzaspago Ne ceka se nista - nema ulaska na teritorij FBiH bez testa ili 14dnevne karantine !!!!!
Znaci udzes na Orasje moras u izolaciju a ako udzes na Brod nemoras ali kad izadje s iz RSa i.hoces u bubam Travnik opet ode u izolaciju.
Kako će znati neko da si došao
Pa ovi materemi nisu normalni.. Znaci spremni su halalit jedno 3-4 hiljade zivota naspram dijaspore?? Ajde lijepo! Sada vidimo da vlastima u RS-u nije stalo ni do jednog jedinog njihovog gradjanina !!! Sramota je ovo teska sta se radi!!! FBiH - ni slucajno da ste ukinuli ovu mjeru kod nas od 14 dana!!! PRERANO JE !!!!
Sta je jarane uhvatila te prpa, kad je lovu donijeti bujrum dijaspora a kad je belaj ko vas sisa, idi na psihicko lijecenje.
@DrevniSamuraj avdo82 - ne treba mi tvoja "lova" - sto dalje od Bosne i FBiH dok ovo sranje ne prodje! Uci bez karantene neces! Da znas!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto sledeci mjesec Sam u bosnu abd
Prosli put sam ih ispravio za entitet, evo popravili su se hahaha, samo jos sljedeci put dodajte bh. entitet Republika Srpska i sve je tacno :)
Za Dodika ide moj glas.. A vi u Federaciji sramite se.. Za Bajram da se ne moze doci
@dok_je_levata ne mozeeeeeeeeeeee, neces doci bez testa ili 14dnene karantine - jesi cuo mrgalju ?!
A do nedavno: "Sjedi dijasporo gdje jesi,sta ces i ovdje koji moj?"
Jeli to znaci ako ja udjem na GP u rs, mogu do Sarajeva bez problema?
Hrabri su ovi iz RSa. U njih preko 500 aktivnih slucajeva i ukidaju samoizolaciju a kod nas malo vise od 100 pa ne smijemo. Oprezni bi rekli ovako: prije 7 dana u Zivinicama nismo imali ni jedan pozitivan slucaj a onda je dosla jedna zena iz Njemacke pa sad imaju 7 pozitivnih a jedan oboljeli je sa teskom klinickom slikom. Ako mene pitate jos makar 5 dana da izdrzimo. Upravo NE za Bajram. neko bi porodicno okupljanje mogao platiti i zivotom.
Srbija nam u petak otvara granice,tako da sada mirno možemo do druge otadžbine,i da na miru potrošimo onih 100 eura.
Pa nek ovi iz FBiH uđubu Gradišci i riješen problem :)
A liga Vico a liga?
Republika smrdska
Sad jednostavno neka svaka Županija i Distrikt ukine i rješen problem
Znači,da bi se raspoznali Srbi iz rs ,morat će na svakom graničnom prijelazu stajati jedna kašika koju moraju polizati,ko to ne uradi ,neće moći ući?
Tek sad vidm da u RS jos traje policijski sat