Iz diplomatskih izvora
0
Ukidanje viza građanima BiH 8. novembra
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje ce biti da nam ukinu vize al da onda doooobro usporimo ulazak u EU jer kad udjemo ima da nas sahrane, pola naroda ce umrijet od gladi hehehe
Hajd neka je SRETNO...,konacno dosao i taj trenutak,sto vise putovanja zelim vam svima!
Daj Boze, ne moram nikud ni ići, samo da znam da postoji mogućnost, kada poželim.
Vize ce biti zasigurno ukinute, Evropa se ne boji Bosnjaka kao muslimana i sam Pariz ima vise muslimana i to onih pravih ortodoksnih nego cijela BiH, o nama Balkancima postoji losa slika vidite sta su uradili Srbi u Italiji, da je postojao vizni rezim ovoga sigurno ne bi bilo, ili recimo kako albanci traze azile po EU. Bosnjaci cu cak jedni od kulturinijh i trazenijih tamo XD
NASLOV NIKAKVE VEZE SA TEKSTOM odluka o ukidanju viza je 8.11 a ne ukidanje viza o Boze!
dobro dosli na zapadu ali nemojte zaboraviti da ovdje valja raditi.
Bravo ! Alija i Zogu,sad u Evropu mogu.Mogu Hodza i Hare,te Balkanske fukare. Evropa jos nije shvatila kakvih se fukara latila.Bolje bi im bilo da su primili Tursku nego fukaru Potursku.Turci su jaki i mogu biti Evropske uzdanice,a Poturci su obicne uvlakoguzice. Glasam da Srbi i Hrvati sa njima ne idu sve dok se od njih potpuno ne razidju.U suprotnom Evropa nad fukarom nece imati kontrole sve dok se Srbi i Hrvati sa Bosnjo-Shioptarima \'\'ko bajagi\'\' vole.
nema viza za lojave ne da Njemacka i austrija.
Naslov vam je katastrofa, vi kao da ste vec dobili bezvizni rezim hhhhhhhh, ko\' fol novinari, samo se provaljujete. Odluka CE BITI DONESENA hoce li ili nece li ! ajajajaj
Pogledajte komentar \'\'konjine\'\' i znat ce te zasto nam ne daju u Evropu.
@ ragib: ja sam cuo - odes tamo i nikako na tv ne gledas njusku onog krmcine do.dika.. ako nista, zato se isplati putovati sa BH pasosem. ja radim za odlicnih 150 km u nasoj sumskoj.
BiH je u paketu sa Albanijom, ali ne treba misliti da je Albanija toliko loša. Ima nekoliko stvari u kojima je Albanija loša, ali ima i stvari u kojma je BiH lošija od Albanije. samo za slavenske superiorne komplexase. ovo je pitanje sigurno postavio neki nas samozaljubljeni iskomplexirani slaven, ovo ce nas unistiti.
jel nam ovo pustili da mozemo za bajram u njemačku....
Dokle je god Merkel-ke nema( bez viza )bosancima u Europu.Pa ona mrzi Bosance.Prava Dedeerovka.
Šta smo onda mi? Lude? Nesrećnici? Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni s kim istorija nije napravila takvu šalu kao s nama. Do jučer smo bili ono što želimo danas da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kamo da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo. (Meša Selimović o bosanskim Muslimanima)