Nema više smetnji
0
Ukidanje viza 8. novembra
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski Srbi i Bosnjaci ce izgleda najzadnji uci u EU.
Nije tacno. Jel Stipe Mesic cak i zvao hrvatske Srbe da se vrate.
Mi cemo se svi naci izgleda u EU zajedno. Hrvatska, Srbija i BiH. I tako cemo se opet ujediniti zbog zajednickih slavenskih/balkanskih interesa. Sticaj okolnosti ce nas na to natjerati.
Ma kaki ja sam cuo, da je Srbima iz Hrvatske oduzeto Hrvatsko drzavljanstvo. A zbilja kad ce Hrvatska u EU???
Ako je to istina, bice popularan biti Srbin iz Hrvatske.
Bice dobro kad Hrvatska udje u EU, onda cemo se graniciti sa EU :-)
Sta kazu, kad ce Hrvatska u EU? Onda ovi sa Htvatskim pasosima ce moci raditi unutar EU?
Bosanski Srbi se takodje raduju, ne samo Bosnjaci jer veoma mali broj BH Srba ima srbijanski pasos. Zapravo, vise BH Srba ima hrvatski pasos nego srbijanski. Drago mi je za bezvizni, imam familiju u Mackanje i oticu na odmor, 10ak dana...
muradfeee morash je naucit i da reciklira prvi korak je da ti se kenja u usta i to je neka vrsta recikliranja :P
kazu neki ne mere se dobijat socijala tam na zapdu, kriza i tako to. ma ne znaju oni kakvi smo mi maheri da izganjamo sadaku, nije nam niko ravan u evropi.
reko sam hanumi da hin uci da ne smiju pishat po liftovima, bacat kese sa prozora ko na alipashinom, ali dzaba ona papanka prva se tako ponasa. Bona ne bila, fino se ponasaj i dobicemo socijalnu pomoc koja je 10 puta bolja neg da radim godinu dana ko hamal na nasih 24 posto.
najgore mi je maksumacad nauciti da se fino ponasaju tam na zapadu. djavo ih odnio navikli klati shtenad i palit benzinom macke, to nedokazano ne meres im objasnit da ce nas protjerat jer tamo zivotinje imaju veca prava nego ljudi na nasih 24 posto.
Ja vec sredjujem svog Golfa dvojku da zapucam sa hanumom i petero djece u svecku ili svabiju. Baustela ili socijala, vidicemo, ali sve je bolje od ove patnje na nasih 24 posto. vidim i ovi arapi i kinezi sto su dobili nase pasose isto se spremaju u turistiku. zbogom bosno
sretno bosnjaci i koristite nove pogodnosti u sto vecoj mjeri :-)
Ma nista od toga,cim nema one slovenacke k\' rave fajon tanje da nam ona kaze sta nas ceka. KUPUJMO SLOVENACKO !