Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko se jedini i iskreno bori za prava povratnika, i koji barem radi nešto po tom pitanju!!! Emire samo tako nastavi..
Kakav cirkus, ovo je strasno. Zena koja je toliko propatila prozivljava i ovu torturu. To mogu samo genocidasi
Mrs vlahu
👉👌
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
čuj dešava se... svakodnevnoca je to.. a ne "dešava se"....
Za Suljagica treba glasati. Da nista drugo, covjek ima muda, a nije ni mahnitiji od Cerica i Izetbegovica.
Ovima iz MANJEG BH ENTITETA STO PLJUJU NA HAVU porucujem MRS NA SVOJE PORTALE PA TAMO PLJUJTE GENOCIDASI
apartheid na djelu nema nista bosnjaci i bosanci mora se ic u oslobadjanje okupirane teritorije koja je pod aparthedom od 90druge imal ko da stane pred srpske ss divizije i kaze stop bolje jos tri mejseca rata neg trpit ovu necivilizovanu stoku genocidnu.
SS Divizije kad pogledas na STRANIM ( Engleskim ,Njemačkim , Francuskim itd itd ) SU SVE osim Srpske . 13 SS je Moošnjačka :)) Ali dobro jasno je da klix i postoji da bi frustrirani Balijaći mogli pisati gluposti . Hava je dobro sad ? :)))))
Osedlaj najbržeg ata, najoštriju sablju opaši, s majkom halali se brzo i kreni, Đerzelezu Ale!
Ček malo, zašto institucije sistema i tobožnji zaštitnici bošnjačkih interesa ne reaguju? Zašto momci iz NVO sektora uvijek idu prvi? Mora da je na Poljinama snijeg pao.
Sta ste jutros navalili sa ovim kandidatima, sta sada Suljagic hoce...samo prica Bakir, Dodik, Turska, ja sam zrtva bla bla
genocidna tvorevina nastavlja sa genocidom. a ovi nasi krmci sute i duraju.
.......to što se događa gospođi havi tatarević nije ništa novo na ovom prostoru...........isto se odnosi zukan prema umirovljenim RVI - pripadnicima hvo-a....... ili ukratko........ na balkanu ništa novo...........
republika srpska = genocidna tvorevina srbi = genocidan narod
👉👌
још један доказ о напредној демократији српске,....ево на пример, ове фотографије и све то...да има правде, ови репортори ( непријатељи срба) би требали бити стрељани...
bice uskoro prilike samo sto ces ti i dalje da sjedis negdje u sumadiji i kenjas po netu, oslobodi kokosinjac za bracu kad krene traktorijada jer bice je sigurno to je tradicionalna svetosavska hrabrost. napusti sve i bjezi sto dalje i onda kmeci kod rusa i francuza kako ste protjerani a sve jer nemate muda da se suocite sa sopstvenim lazima i zlocinima koje ste uvijek radili.
ееееееј корпус, како си шта има....дрмне ли се која...да те алах не казни недо' бог😃
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je sve dodickovo maslo. E jes glavonja vala, ja mislim kad njega glava zaboli da mora kutiju tableta popiti.