Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su sebi ti opštinski uhljdbi smanjili paušal. Ne oni samo sebi mogu povećati jer gladne su oči od
Pa i Omerović je zaposlio sve preko veze. Prvo Nermina Jašarevića, a on je sve svoje "jarane" ubacio u općinu i izmišljao mjesta poput nekog savjetnika za turizam kojeg nema ni Neum u Srebreniku je bio, da može raditi sa turskim jezikom "jaran". Cijela općina je zaposlena stranački i rodbinski. 1% je zaposleno bez toga. Vodovod, Komunalno, Općina, Škole sve sve sve
Smanje plate da mogu krast vise iz budzeta
Samo ostavit sve pa ce kad izgori koja zgrada opet bolje placat
Pitate li se, zašto je sada to problem u Srebreniku? Grasko vijeće je samo ispoštovalo odluku ustavnog suda FBiH. To su druge općine davno uradile. Pa nije ni Srebrenik crna ovca u Federaciji BiH.
Kakva pasivna dežurstva, to treba svugdje ukinuti. Jedan od najvećih problema u vatrogastvu je to pasivno dežurstvo, jer profesionalni vatrogasci sputavaju dobrovoljna društva. Taj novac od pasivnih dežurstava usmjerite dobrovoljcima i još dodajte im para koliko košta jedan zaposlen i tako uz profesionalce i dobrovoljce imat će te odličnu požarnu zaštitu. Ne svodi se zaštita od požara na vatrogasce već građane.
To je taj Nihad za kojeg je dino govorio da radi fenomenalan poso.
Samo osigurajte i palite po volji
Haha, kakav način da se definiše SDA uhljebljenje: 'pasivna dežura'! Genijalno.
Ne valjaj gluposti. Prvo se informiši šta je pasivna dežura u vatrogstvu pa onda pričaj.
Mirno spavaj nano