Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije niko kritikovao kuhare već sanitarne uslove i kuhinju u raspadu
Drasko objavi da pacijentima daju industrijski kiseonik, ovi podmetnu medicinski i posalju u laboratoriju u Beograd. Drasko objavi slike katastrofe u bolnickoj kuhinji, ovi ociste, pospreme, slikaju se i kazu da Drasko laze. Dodijte im za 10 dana, zatecete istu sliku kao sto je Drasko objavio. Sta sve Dodikove ovce nece da progatuju. Doduse, ni kod Sebije nije vjerovatno nista bolje, mozda je i gore.
Kolika je plata tim ljudima sto rade i subote i nedjelje i praznike, od jutra do mraka, 365 dana u godini? Jel bar 5 stoja? Sram i stid da vas bude!
Cista laz pa crkli bi od posla
Cuj nemaju ni subote ni nedelje, ni sveca ni praznika. Oho, evo materijala za insoekciju i jos jednu aferu.
Šest godina za 'usaglašavanje tenderske dokumentacije'? Ha, ha, ha...
Palamudi stanivukovic. Da krenes redom situacija je losa u svakom cosku svake drzave ustanove. Usao u dom zdravlja, zidovi crni. Na UKC Tz kapa voda sa plafona. Putevi nam se iskrivili. Drzava se raspada. Jer nikom nije stalo do ove drzave svi kradu kolilo mogu i na kraju ce ova drzava propast.
Meni nesto sve ide u korist stanivukovica, nije valjda toliko lud, da cisto iz mira pise o kisiku, pise o stanju kuhinje, nesto ima, sumnjam da je tek tako, a i ovi kako sto su se javili, svaka cast na radu i sve, al napisase kaa da rade u bolnici los angelesa
a mogu mislit kakve se splaćine kuhaju
sta kažu ovi " ovi ljude rade non stop bez nedelje bez praznika" pa ne rade jedni te isti, nego rade u smjene
resetaj ih Drasko,svaka ti cast,da nas je vise takvih
Obroke osmišljavaju stručnjaci, nutricionisti zaposleni u našoj bolnici.... Jašta rade, u bolnicama vazda bila najlošija hrana
Afere kod snsd afere u sda samo hdz-ovce sute i pasu covicevu travu
U tekstu koji su napisali SNSD-ovci zaposleni u UKC po partijskoj liniji, nedostaje još samo: "Gospon Mile, mi ti se kunemo..."
Svi oni rade za plate a vi ih opisaste kao neke humanitarce koji besplatno pomazu bolesne..
što ih poredaše ko Kim Jong-un😂👍
Sojiceva ekipa je iznenadjena i uvredjena...hahhaha.. cuj im kmecanja sada
Pa zar za virslu ili komadic salame koju pacijenti dobiju treba nutricionista??
Ako je član SNSD onda treba.
...svinjac,ali navikli su djik@ni na takve uslove,oni su poganceri...dok Turci nisu dosli nisu znali ni da se treba kupati,vodu su koristili samo za pice...a za 500 godina im nisu uspjeli utuviti u tikve da se dupe treba prati...sta reci o takvim peksinima.
Rade ljudi nego što ali na kraju mjeseca drug moj svaki dobije po pet stoja na pandže eeeeee. A sada higijenu u dodiklandu ne bi komentarisao..... Od prilike je poznato...