Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije zalosno, bilo bi smijesno. Ovoliki cetnici (za koje se zna sta su sve radili) zaposleni u drzavnim institucijama nisu nikakva prijetnja za nacionalnu sigurnost a covjek koji je dosao da brani Bosnu kada su nas svi napustili da tiho nestanemo, jest. E pa ja ne znam koji Bosnjak, bio sekularan ili religiozan, moze prihvatiti tu logiku. Sjetite se dobro da cetnici nisu pitali ko klanja a ko ne klanja.
Ovo je sve dabog,sacuvaj, dok u prijedoru hodaju zvjeri koji su pobili 1000 ljudi , vi zatvorili covjeka za kojeg mislite da je terorista, pa se cudite kako nema posla kako nas nema nigdje u svijetu po nauci i sportu.
Pa prilicno jeftin "pansion" koji mi radnici placamo. Dobro je moglo je biti i skuplje.
ucero ti materi onaj tko te postavi tu
Pa čovjek nekoliko godina se sam hrani, ne jede vašu hranu. Na šta ste trošili 30€ DNEVNO? Ovo mi liči na onu JEDNU rolu toaletnog ubrusa koja je plaćena 5KM. Samo što je ovo malo dodatno našminkano. Smiješno kako se novac krade.
Vlah smrdljivi.
Ja da sam Abu Hamza ja bi vas TUZIO za svaki dan proveden nelegalno pritvoren 7 dugih godina , jer gospodo niste covjeku ni podigli optuznicu niti mu sudili a drzali ga zatvorenog . Zar nismo svi nevini pred zakonom dok se ne dokaze krivica ??? Ovdje su mu narusena prava , i jos ste novac poreskih obaveznika trosili 7 godina da ga hranite i oblacite .. Neko od vas treba u zatvor pod hitno !!
@Alberht Shindler Kretenu , ako ne mozes da se slobodno kreces 7,5 godina i da si zatvoren na jednom mjestu bez ikakvog konkretnog dokaza nazovi ti to kako hoces "imigracioni centar" ili centralni zatvor to je isto . Čovjek nije mogao napustiti taj centar jer ga ni jedna od 36 zemalja nece jer ga ovi nasi "sumnjice" za pretnju za sigurnost zemlje bezz i jedog dokaza. Zasto su ga onda pustili ??
...zaj­ebano je kad ti se "služba" nameči na kosti. imate li, gospodo "službenici" ikakav dokaz, ili vam je lik samo antipatičan pa ga j­ebete da ubijete dosadu između 2 šaltanja pornjave sa "službenih" računara?
a prijetnja je na osnovu kojih dokaza,zakona???
pitaj mamu sta znam vlahu vlaski retardirani,popij rozu popij rozu tabletice
Ogromna nepravda je ucinjena ovom covjeku. Da ga Allah dz s pozivi dugo godina i da bude sretan sa svojom porodicom od srca mu zelim.
Treba Tebe Ujicu iza resetaka kud ce veca prijetnja po nacionalnu sigurnost od kretena Ko ti I tvoji naredbovci
pitanje je kako neko bez optužnice može bit u zatvoru 7 godina a oni protiv kojih je podignuta optužnica se puštaju iz pritvora...
ako je prijetnja sto su ga pustili meni covjek ne djeluje opasno
Kako god okreneš ovu ubogu sirotinju sve papreno košta. Protjerajte smeće iz naše zemlje.
Hamya treba medunarodnom sudu tuyiti BIH.......
Bušu dobro znaj Bosni nije kraj u u Hamzibega dobrog nikad ne diraj..
trebao bi ih tužiti