Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kada postoje UN niti jedan jedini rat ili sukob nisu rješile u korist mira. Leglo bjelosvijetskih kriminalaca
Broj zrtava rata u Siriji: 470 000 , dokaz da je UN marioneta Amerike i ostalih sila
Asad i njegovi veliki saveznici, najvece ubice CIVILA !
Kad su turkofilno saudijske demokratske glavosječe iz Dume tukli po Damasku, nije UN-u palo na pamet intervenirati. Nije im palo na pamet intervenirati ni kad su Izraelci tukli po sirijskoj infrastrukturi. Demokratski gadovi planiraju od Sirije napraviti isto što i sa Libijom.
beskorisna organizacija
Ovi dosli kada su Rusi sredili stvar... Gdje ste ranije bili?
Ovako to izgleda kad je narod naivan i ne misli glavom. Manipulise se ljudskim zivotima kao da su video igrice u pitanju. Pauza,nastavi,pauza nastavi...
New resolution of Syria is 1920x1080
un dode kad se sve zivo pobije, politicki uhljebi nista na vrijeme nego osluskuju kome ce se u guzicu uvuci...
Ovako je u ratu vekiki fašistički SDA ubica nevin narod ubijao a sad od strane SDA nagrađen za ministra
Ahaha blijski SDA paco se uvrijedio 😂
Inšallah sve SDA pacove treba razbit a dobit će svi ti fašističko balijski simpatizeri šok u oktobru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zapadne sile poručile da neće dopustiti kršenje primirja. Ako je utvrđeno da primirje važi za čitavu Siriju, onda nekim slijedom Turci moraju prekinut akciju u Afrinu. Ako ne prekinu, što to znači, da će NATO članice napasti drugu NATO članicu? Sumnjam. Iz ovog razloga Rusi nisu uložilo veto na rezoluciju. Ide se ka totalnom raskrinkavanju Zapadnih sila.
Turci su izjavili da oni nastavljaju ciscenje terorizma oko Afrina!!!!!
Pisanje uz vjetar