Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemamo ba šanse
Ma brate pametni su ovi što utaju i trebamo svi ako možemo utajivati porez i PDV i sve moguće trebamo zavrnuti ovim ljudožderima. Kome da prijavljujemo,da se oni bogate. Samo nek mi neko objasni gdje idu pare od PDV -a ..... Mi se uredno zadužujemo kod MMF
šta pišu 28 milijardi, pa 37 milijardi, ko je vidio te pare neka se javi.
bas me cudi...mi balkanci bas posten narod....
Nayebali mali poduzetnici, a velike morate zaobilaziti u širokom luku, kad bi radili svoj posao kako treba, bilo bi na stotine prijava dnevno. Sve je ispolitizirano u državi, pa i vi.
Svaka cast na komentaru
ima li vas u tim prijavama????
Ako ce vam lakse bit,u Banjoj Luci umro penzioner na klupi.
@Orion Ne razumijem pitanje....