Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO HAJDEMO DALJE. SVE PO REDU, DOK SE NE DOKAŽE KO ŠTITI LOPOVE. ALI NEMA OD TOGA NIŠTA NA ŽALOST OVOG GLADNOG, NESRETNOG NARODA.
Kodni naziv - meso, a nije samo ono meso, bojim se... Svi smo "meso". Janje za klanje itd...
Ovi nako 15 godina otkrili Ameriku. Pa jos dok je Covic bio na celu vlade Lijanovici i Covic bili upetljani ali eto zbog nedostatka dokaza oslobodjeni. Direktor carine Rebac se ubio zbog prijetnji i pojela maca. Tako biti i sada. Samo revolucija moze ovo iskorjeniti i strijljanje na licu mjesta.
Cera na vrijeme zbriso u USA cuo za hapsenje:)
Oštetili su državu za 11 milona KM, e sad valja vratiti te pare u državnu kasu, kako je krenulo, mogli bi mi uskoro dobiti i novog Sanadera, sada imamo zakonske osnove za to.
Stari Lijan, doslo vrijeme!
Nije lako Bubamarcu zum zum zum zum, bubamarinom muškarcu zum zum zum zum. Između tol'ko bubamara zum zum zum zum istih boja istih šara znati koja je njegova mara zum zum zum zum :)