Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogla su se neka od ovih vozila legalizovati pa iskoristiti za neke drzane institucije a ne odma novo kupovati i trositi budzet. S ovih vozila je skidao ko sta pozeli naravno da sad idu u staro zeljezo kad ste im jebali mater i dobro zaradili
Bake već plače za potencijalnim službenim vozilima za svoju Sebiju i sebe.
Sve je to trebalo na bubanj, i onda pare podijeliti socijalno ugrozenima.. a ne da se unisti!!
truhlo i propalo odavno stoje godinama
Klix-a su vlasnici Čovićevaca Avazov internetski portal neznatno zaostaje za najposjećenijim internetskim poratalom u BiH Klix.ba. Ovaj on line medij na bosanskom jeziku, čija se redakacija nalazi u Sarajevu u vlasništvu je dvojice informatičara- braće Marija i Darija Šimića.
Ova vozila dodjeliti politicarima, a njihova, osobama sa invaliditetom "civilnim" 100%-nim. Inace RVI=CZR=CI. POZDRAV.
Pranje para, namjestanje tendera na oci narodu, jel vas strah boga lopovi
Pa, prodajte ih na dražbi i donirajte sredstva sirotinji, bolesnima i nemocnima, a ne da jos trosite proracunska sredstva za unistavanje tih vozila... Bože, daj nam pameti i razboritosti!
AIDA COMERC
Dobrano su ih prebrali hehehe
Bezveze plijenite tudje polovne stvari. Nece to nitko kupiti. Prvi ja to ne bih nikad kupio.
Kakvi su ovo debili,umjesto na licitaciju pa prodati pa u budzet pare
Uništiti, slomiti, zažditi, pokrasti... jah...